- Konu Yazar
Arkadaşlar geçen annemin ''sana kredi çekicem motosiklet için sen ödersin'' sözünden dönüp kredi çekmemesi beni kızdırdı ve kendi kredimi çekmek için uğraşlara giriştim.Sigortam yeni oldu. Kredi içinde belli bir kredi puanı gerekiyormuş. Onun için biraz sabredip düşük linitli (500-600) lük bir kredi kartı çıkarıp bununla ekipman alıp hem taksitle önce ekiman sahibi hemde kredi puanımı yükseltip kredi çekmem için uğraşacağım.Bazı müşteri hizmetlerini aradım ve düşük limitli olsa bile kredi kartı çıakrın dedi.Herneyse sonrada kredi çekip R25 almak istiyorum.
Bana uygun bütçeli fiyat performans kaskı.Mont ve en gerekli ekipmanları önerirmsiniz?Sırt korumalığım var. Aydan aya alacağım.hani böyle çok pahalı olmassa sevinirim. Motosikelti aldıktan sonra cumartesi çalışmadığım cuma gününde işten geldikten sonra Bursa-İzmir(330km ) yapmak istiyorum.Ne kadar benzin yakar?Toplam bana ne kadara maal olur? Sorularıma cevap verirsenmiz sevinirim.Teşekkür ederim
Bana uygun bütçeli fiyat performans kaskı.Mont ve en gerekli ekipmanları önerirmsiniz?Sırt korumalığım var. Aydan aya alacağım.hani böyle çok pahalı olmassa sevinirim. Motosikelti aldıktan sonra cumartesi çalışmadığım cuma gününde işten geldikten sonra Bursa-İzmir(330km ) yapmak istiyorum.Ne kadar benzin yakar?Toplam bana ne kadara maal olur? Sorularıma cevap verirsenmiz sevinirim.Teşekkür ederim