kredi mi çekeyim kredi kartı mı alayım

banka işlerinden hiç anlamayan birisiyim hiç bulaşmamak gerekirmiş b sınıfıyla 125 cc kullanmak haberleri yeniden alevlenince bizim halkımızla vs... yolculuk yapılamayınca kredi çekmeyi düşünüyorum
kredi çek derseniz ihtiyaç kredisi mi taşıt kredisi mi dersiniz yoksa kredi kartının limitini arttırıp öyle mi yapayım kredi kartıyla bu işler oluyor mu
Not:sanırım 2012 yılıydı o zamanın 3000 lirasıydı şimdiki nin 10000 i olsun kredinin bir kaç taksidini düzenli ödedim geri kalanını toptan ödedim bankanın çağrı merkeziyle dün konuştum sen toptan ödediysen bankanın karını azaltmışsındır kredi işin sakata binebilir yani kredi vermeyebilirler dedi ben de motosiklet hayal olacak gibime geliyor asgari ücretle çalışıyorum kredi işini kovalasam bu banka vermezse diğer banka verebilir diye düşünüyorum hangi yolu izleyeyim biriktir pazarlık hakkın olur mu dersiniz oda en fazla 500 lira falan olur her gün zam geliyor en az zararla nasıl motosiklet sahibi olurum

Kredi çıkıp çıkmayacağını kontrol etmek çok basit yahu. Başvur bir tane krediye, onay gelince alma parayı, önceden şube ile konuşmak falan tamam bir ön bilgi verir ama gerek yok yani.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kredi limitiniz düşük olabilir ilk başta. Gelirinizle orantılı olarak birkaç küçük kredi çekip bu kredileri kapatmak, ödemek bankalar nezdinde size duyulacak finansal güveni arttıracaktır diye düşünüyorum.

Motosikleti
CB650R
Kredi kartına vade farksız taksit yapıyorsa ve limitiniz yeterli ise tabi ki kredi kartı
Ama kredi kartında şöyle bir olay var ne yaparsanız yapın şirketiniz yok ise yani normal maaşlı vatandaş iseniz
En fazla maaşın 4 katını veriyorlar

Kredi de ise işler biraz farklı findeks raporunuz 1700 ve üstü ise her türlü çıkartır

Kredi başvurusu yaparken özellikle düşük faizli olanlarda altına not düşerler ufak yazılarla 1700 ve üstü müşterilere özel diye,
1700 ve altıysanız düşük faizli kredili almaya çalışır iken çok başvuru ve red olacağından kredi notunuz düşer alamayabilirsiniz

En temizi findeks raporu oluşturun (ücretli bir şey)
Puanınıza göre düşük faizli kredilere uygun iseniz onlara başvurursunuz değil iseniz kendi bankanızdan ilerlemeniz çıkacak kredi limitini arttırır

sanırım 77100 ön onaylı krediniz diye yazı okudum da faiz oranı 2.5 bundan yola çıkıp kredi notumu aşağı yukarı tahmin edebilir misiniz ön onaylıysa kredi çıkma ihtimalini soruyorum

Ah be ne hale geldik kıçı kırık bir 125 cc motosiklet almak bile çalışan için ilim, irfan oldu.

Zatı muhteremde dünya ya ayar vermekle meşgul.

125 cc benim bütçeme göre extra lüks üniversite mezunuyum tuvalet temizliyorum bekçilik yapıyorum asgari ücrete yol yemek yok kışın donacam bu iş geçici okul bakımları ekipman benzini sigortası plakası hiç aklımdan çıkmıyor ya motor kazası ya şöförle kavga tank alıp savaşa gitmiyoruz ama o kadar stres altındayım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
sanırım 77100 ön onaylı krediniz diye yazı okudum da faiz oranı 2.5 bundan yola çıkıp kredi notumu aşağı yukarı tahmin edebilir misiniz ön onaylıysa kredi çıkma ihtimalini soruyorum

Bence bir banka şubesine gidip sorun.
Maaşınızın yattığı şubeye sorarsanız oradan kredi çıkma ihtimali daha yüksek.
Şubeden şubeye bankadan bankaya değişiyor.

iş ciddiye binsin b sınıfı ehliyet falan nakit biriktirmeye çalışıcam tanıdığım kişilerden 3 5 alabilirsem bankaya öyle gidicem teşekkürler herkese

Motosikleti
CB650R

Öyle tahminle olabilecek bir şey değil bu
Maaş aldığım banka mesajla 200 bin e kadar ön onaylı krediniz hazır diyor. Başvuru yapınca çıkan miktar 89 bin normal kredi kalanını ise
İstersem borç transfer kredisi ile veriyor

Faizi düşük kredi çekmek istiyor iseniz findesk'e üye olup bir rapor oluşturun 18 lira bir şeydi en son
Ondan sonrası puanınıza göre düşük faizli kredi veren bankalara başvurur yada başvurmazsınız

Öncelikle şunu söylemeliyim: motosiklet hayalin kesinlikle çok normal ve asla ulaşılmaz da değil. Ama içinde bulunduğun şartlardan dolayı atılacak adımların sağlam olması ve planlı bir şekilde adım atmak gerçekten çok önemli. Banka işleri birazcık kafa karıştırıcı ancak doğru bir yol izlediğin takdirde zorlamadan da bu işi çözebilirsin. Kredi mi kredi kartı mı dersen de;

1. Kredi kartı ile motor almak, satıcının POS cihazı ile mümkün olur. Ama bu yöntemde taksit sayısı azdır, komisyon ücreti fazladır ve kredi kartı limitin yeterli değilse zaten işlem onaylanmaz. 125 cc motosiklet için de taşıt kredisi kullanamayabilirsin. Bu nedenle en uygun ihtiyaç kredisi araştırması yaparak ihtiyaç kredisi çekmen gerekir. Ama bu durumda da faiz oranlarında biraz artış olabilir. İstersen katılım bankalarına da bakabilirsin ama kredi notun düşük olmasın.

Dipnot: Yalnızca bir iki bankaya başvuru yap, her gün başvuru yapmayı deneme, olmuyorsa olmuyordur birim yap, fiyatlar düşünce al
aga yeni mi uyandın? konu 3 senelik...

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Bilgi mahiyetinde yazıyorum.
Krediyi erken ödemek daha sonra alınacak krediler için olumsuz bir durum teşkil etmez.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
banka işlerinden hiç anlamayan birisiyim hiç bulaşmamak gerekirmiş b sınıfıyla 125 cc kullanmak haberleri yeniden alevlenince bizim halkımızla vs... yolculuk yapılamayınca kredi çekmeyi düşünüyorum
kredi çek derseniz ihtiyaç kredisi mi taşıt kredisi mi dersiniz yoksa kredi kartının limitini arttırıp öyle mi yapayım kredi kartıyla bu işler oluyor mu
Not:sanırım 2012 yılıydı o zamanın 3000 lirasıydı şimdiki nin 10000 i olsun kredinin bir kaç taksidini düzenli ödedim geri kalanını toptan ödedim bankanın çağrı merkeziyle dün konuştum sen toptan ödediysen bankanın karını azaltmışsındır kredi işin sakata binebilir yani kredi vermeyebilirler dedi ben de motosiklet hayal olacak gibime geliyor asgari ücretle çalışıyorum kredi işini kovalasam bu banka vermezse diğer banka verebilir diye düşünüyorum hangi yolu izleyeyim biriktir pazarlık hakkın olur mu dersiniz oda en fazla 500 lira falan olur her gün zam geliyor en az zararla nasıl motosiklet sahibi olurum
bazı bankalarda 6 taksite kadar 50bin tl kredi veriyor faizsiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar