KREDİ KONUSU

Arkadaşlar önceki konularıma ilginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim .

18 Yaşındayım bir otelde garson olarak net 1800 tl maaşla bir buçuk aydır çalışıyorum. Alıcağım motoru buldum konuştum sürdüm . İhtiyaç kredi bana çıkmıyor araya aracı soksamda bildiğiniz üzere . Peki kredi olayını taşıt kredisi falan bu yaşta bana çıkabilicek bir banka var mı ? Faiz pek önemli değil .

Aktifbank a baktınız mı düşük kredi notuna kredi veriyor faizi biraz fazla ama

Çıkmaz, nakit tasit konut hepsi aynidir ozetle..ayrica mt125 fln demişsin ikinci el, motosiklet kredisi veren bankalar 2.ele vermez.

İşin yeni, yasin genç, kredi notun yok vs..işten çıkmayacağına inanıyorsan, sana inanan bi aile büyüğüne çektirip ona ödemek kalıyor. Ya da ucuz bi motor alırsın, kredi kartı çıkar bak, bir iki ay çalışıp üzerini karttan geçebilirsin. .Çıkacak kartla çinli bile alamazsın, biraz nakit biriktirmelisin..

Not;Kesin bilgi.

Son düzenleme:

Sie

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem ödemesi zor olur hemde haram.

Ayranın yok içmeye, motor almak için kredi çekmek istiyor faiz önemli değil diyor. Akıl işi değil.

Ayranın yok içmeye, motor almak için kredi çekmek istiyor faiz önemli değil diyor. Akıl işi değil.
Şimdi dediğimle bu lafın ne alakası var ? Demek istediğim şey yüksek faizlide olabilir şuan almam gerekiyo motor aya vurdugumda yol parasından tut bir çok şeye benim için cok karlı günde yaklaşık 10 lira öğrenci olmama rağmen topluı taşımaya veriyorum ve bi ton eziyet ter kokusu çekiyorum ?

Emin kardeşim.
Banka kredi vermiyorsa maaşının bağlı olduğu bankadan kredi kartı iste. O kartı 2 3 ay düzenli kullan, gerekirse doldur boşalt yap.
Otomatik ödeme talimatı da kredi puanını çok etkiliyor. Maksat kredi puanın artsın ki banka sana kredi versin.
Acele etme. Taşıt kredisi olayıda sıkıntılı alıcağın motora kasko şartı koyucak seni zorlayabilir.

Ben 18 yaşıma girdiğim ilk gün almıştım kredimi, patronum sağolsun bankayla görüştü o zamanın parası 6 bin çekmiştim denizbankdan şahin almıştım. :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç bulaşma derim

Faiz haram

Arkadaşlar önceki konularıma ilginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim .

18 Yaşındayım bir otelde garson olarak net 1800 tl maaşla bir buçuk aydır çalışıyorum. Alıcağım motoru buldum konuştum sürdüm . İhtiyaç kredi bana çıkmıyor araya aracı soksamda bildiğiniz üzere . Peki kredi olayını taşıt kredisi falan bu yaşta bana çıkabilicek bir banka var mı ? Faiz pek önemli değil .
İstersen direk bayi ile konuş geçen ay bayinin birine sordum 650 tl ye geliyordu takstleri Cbr 125 için 36 ay idi sanırım

Kredi notunuz olmasada kredi çıkar, tek yolu tanıdık şube müdürü. Onay ilk şube müdürünün sonra genel merkezinin elinde. Olmayacak krediyi bir telefon trafiği çözüyor. Ama 1 2 aylık çalışma süresiyle kesinlikle çıkmaz. En az 120 tam gün sigortalı olmanız lazım. Harici kredi çekeceğiniz bankanında maaş müşterisi. olmanız.

Yeğenim herkes gibi motosiklet almak hele çalışarak kazandığın parayla almak senin de hakkın. Yaşın daha genç kısmetse önünde uzun yıllar var. Ama her şeyin bir usul ve yordamı var. Daha bu yaşta işe girer girmez ilk maaşı alıp banka banka dolaşıp bana borç (kibarcası kredi) verin motosiklet alacağım diye dolaşman bence pek şık olmaz. Hem aileninde hoş karşılayacağını zannetmem. Çalış bir kaç ay paranı biriktir git peşin parayla al böylesi herkes için daha hoş olur ailende senin para biriktirdiğini görürse olaya daha olumlu yaklaşır gibi me geliyor. Kısacası biraz sabret paranı biriktir öyle al derim. Hem faiz vermemiş hem satıcı karşısında peşin parayla pazarlık etmen daha kolay olur. Haydi hayırlısı.

kredi yerine bekle biriktir daha iyi yoksa benim gibi 26 bin tl lik motorun kredisini çalındığı için boş boş öder her ay başı lanet edersin birde faize boşu boşuna para da vermemiş olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar