kredi ile ev almanın ve yapılandırma yapmanın tam zamanı

Motosikleti
Fazer8 abs
merhaba arkadaşlar son zamanların en iyi faiz oranları ile bence ev almak ve yapılandırmanın tam zamanı diye düşünüyorum şu anda 0,73 kadar olan bankalar var ev almayı düşünenlere duyurulur herkesin başını sokacak bir yuvası olması dileğiyle.(yapılandırmada 0,73 verilmemektedir)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Şu yeni banka iyice girsin piyasaya sanırım rekabet için iyi oranlar verirler.

Kredi bankadan evlerde benden olsun :p İstanbul Anadolu yakasından ev bakan varsa aramızda bilgi alabilir.

Ben 3 sene önce 1.09 dan çekip 1,5 sene öncede 0,78 den yapılandırdım, 7 yıllık konu kredisinde çok kar ettiğimi söyleyemem açıkçası, yeni kredinin masrafı mortgage erken kapama cezası vs adamı sinir ediyo. Yapılandırma için cari faiz oranını vermiyolar zaten. Özellikle krediyi uzun süre ödemişsrniz zaten faizlerin büyük kısmı ödenmiş ana para kalmış oluyo,

Yeni banka hiç bi bok getirmez, saçma reklamından belli akıbeti:)

Motosikleti
Fazer8 abs
şu anda yeni çekenler için yapılandırma ideal ama 4-5 senedir ödeyenlere aman aman dicek bi fırsat değil tabiki olcay avşar bakma sen yeni bankanın reklamına taze b*ka sinek çok konar o bankanın yerine oturması daha zaman alır

Şu yeni banka iyice girsin piyasaya sanırım rekabet için iyi oranlar verirler.

Kredi bankadan evlerde benden olsun :p İstanbul Anadolu yakasından ev bakan varsa aramızda bilgi alabilir.

Ben bakıyorum anadolu yakasında. Avrupa yakasını cok ıyı bılırım ama tercihim anadolu yakası. Anadolu yakasınıda hiç bilmiyorum. Emlak konusunda yardımcı olan olursa cok sevınırım.

Faizlerin düşmesi ile birlikte emlak fiyatları da artıyor , yeni bankadan da bir şey beklemeyin Türkiye piyasasında dengeleri değiştirebilecek türden bir aktör olamayacaklar en azından kısa vadede böyle bir planları yok .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ev kredisi çekeli 1 yıl oldu.

Şimdi 0.73 te imiş.

daha iner mi ? 0, 60 felan :sunny: olurmu abiler ?

bekleyelim mi ?

Motosikleti
Fazer8 abs
Ben ev kredisi çekeli 1 yıl oldu.

Şimdi 0.73 te imiş.

daha iner mi ? 0, 60 felan :sunny: olurmu abiler ?

bekleyelim mi ?
çok sağlam yerlerden duyum aldım harbi sağlam biraz daha düşecek dedi ve bende yapılandırmadım beklemedeyim 0,69 civarı bi oran bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar