Kredi geliyorum demez 😇

Ömrü hayatım boyunca krediye bulaşmam diyordum ama askari ücretle çalışan birisi krediye bulaşmadan istediğini alması zor :) bekar olsak alınırdı fakat bekarda değiliz uzun zaman mondial 100mg superboy kullandım motovlog çektik, fakat şuan kafamda olan motosiklet 200ns fiyatı 8500 , 5 bin kredi çekip geri kalanı birikimden ödeyeceğim size sormak istediğim bajaj pulsar 200ns ile 900km gibi uzun yollara çıkılırmı yada motor hakkında dikkat etmem gereken kronik sorunları varmı teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az daha koyun ybr alın hocam.

5 ay önce ceksediniz keske fakat güncel duruma bakarsak döviz Vs.

Beklememeniz hemen simdi çekmeniz daha mantıklı zira döviz artışını engellemek için devletin yapacağı tek bişey kaldı oda faiz artışı.
Yaza kredi ile motor alacaklar içinde bu gecerli nisanda dolar 4.50 5.00 civarında olacak mecburen faiz artışına gidecektir devlet.
tabi o güne Türkiye kalırsa....

Ufak sorunlar yaşayanlar var ama alınmayacak kronik sorunu yok ABS li si alınır 900 değil 9bin km bile gidilir

şu anki koşullarla kesinlikle kredi kullanılmaz,bir süre beklemeni tavsiye ederim ama şöyle bir durumda söz konusu bajaj beklediğin süre zarfında muhakkak zam yiyecektir.Hesabını kitabını iyi yapmanı öneririm.

Pulsar sağlam motordur yağını suyunu kontrol et istediğin kadar km.yaparsın soluksuz

sbr

pulsarla ege turu yaptım. 8 gün içinde 3000km yol yaptım. artçı + 50kg civarı yukum vardı. yola cıkarken de yoldayken de en ufak bır tereddut etmedım. problemsız bir gezi oldu.30000km deyken sattım. sorunsuzdu.

hayırlısı olsun öncelikle
istediğin heryere gidersin bu motorla sıfır alacaksan lastik masrafın olur kafadan ben öyle yaptım enazından orjınallerı cok kötü aynaları degiştirsen iyi olur uzun mesafe yollar için tur camı kesınlıkle şart rodaj dönemi biraz sıkıyor insani

eger düşünürsen linkden bakabilirsin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2016-model-6-aylik-3900-km-de-379241899/detay/

Motosikleti
Henüz yok.
yurt dışına çıkanlar oldu, birçok arkadaş Türkiye geneli uzun yola gittiler, ben istanbul-Trabzon yaptım yolda bir sıkıntı yaşamadım, kullanım boyunca ufak tefek sorunlar oldu ama motorum serviste yatmadı, kredi çekilir mi orası muamma ne olacağı belli değil, 2. el düşük km de de alabilirsiniz.

Mersin İl Temsilcisi
Dünya turu ararsınız..
Yeter ki bakımları aksatmayin..

Gidiliyo ama sıkıcı olabiliyo beklentin her geçen gün artar motorcuyuz biz muhtemelen kanın kaynayacak :)

600 lük planları bile yapabilirsin ilerde bu cclerde kalmayı planlıyorsan cbr 250 bakardım

Son düzenleme:
üzmez parça fiyatlarıda uygun bende 2016 sı var bı kere debrıyajdayken elım stop etme yaşadım 6bbinde daha ikinci el bakarsanız kışın daha uygun bulursunuz sıfır almaktansa

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

buhar yapıyordu gösterge paneli yaklaşık 5binlerde içerisinden servise söledim bajaja fotoğrafını cekıp yolladılar garantiden değiştirildi ama lastiklerde değiştirmen gerekicek bende daha değiştiremedim fakat hic mutlu değilim

Forumdan Uzaklaştırıldı
sele pedi al gerisi kolay.bakım oldukça yürür

Şu anki kredi oranlarını gelecekte göremeyeceğiz diye korkuyorum..

Gelirin sabitse işten çıkarılmayacaksan hemen al yaza fiyatlar yükselir pişman olursun

Bence bajaj hiç alma youtube de yere vuran çok özellikle şu jant vakası falan hiç girme ybr falan al

8000+ km kadar kullandım şehir içi gayet yeterli bence uzun yolda da 120 civarı sabit gidersin üst hızlar için fazlaca sıkıştırman gerekebilir.
Motor için hiç korkma al derim.

Ama kredi işleri biraz sıkıntılı olabilir bu tamamen şahsi fikrin olmalı kendini ölç tart ödeyemeyeceğin limitlere çıkma
tabi mümkünse hiç bulaşmadan alabilirsen çok daha iyi olur.
Kredi işleri özellikle gelir seviyeniz düşükse giderek girdap halini alabilir.
Bir de mümkünse kasko yaptır motorunu çalınma meselesi olursa kazanılmamış parayla aldığın motoru ödemek çok koyar.

Kazasız sürüşler :)

Öncelikle ybr ile kıyas eden arkadaşlar kullanmadan, bilmeden yorum yapmayalım. Ybr'de aldım 1 sene kullandım bajajda aldım kullandım. 200ns, ybr ile mukayese dahi edilemeez. 3 günde 2 bin km yolda yaptım, dizde deydirdim, 160'ıda zorladım, cbr250 ilede kapıştım, daha yüksek cc lerle turada çıktım. 1000km de 140TL yaktı ort. 120kmh ile. Bir kez bile keşke almasaydım demedim. 200ns bu fiyata alınabilecek harika bir motordur. Şuan kawasaki ninja250 kullanıyorum zx10r'da kullansam 200ns bu fiyata harika bir motordur diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar