Kredi çekeceğim KREDİ NOTU..

Motosikleti
CB650R
Bu kredi işi çok enteresan.
Benim findex notum en tepe değerden 5 puan eksik. Ya 1795 yada 1895.

Denizbanka girince 62.000 Tl kredi tahsis edilmiş olup kullanıma hazır diye mesaj çıktı.
Kazara kabul et gibi bir tuşa bastım.
1 saat sonra kredi başvurunuz reddedilmiştir diye mesaj geldi.

Neye göre kredi tahsis ediyorlar anlamadım gitti.

sadece kredi notunun yüksek olması yetmiyor. kredi notu aslında borçlarınıza ne kadar sağdık olduğunuzu kanıtlıyor bankalara. Asıl olay şurada başlıyor kredi başvurusu yaparken adınıza olan tüm kartlardaki devam eden borçlar + 1 yıldan uzun devam eden borçlar + bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı + ödemekle yükümlü olduğunuz ücretler(kira vb.) en sonda kredi notunun puanı. Bunların hepsinin bir öngörüsü ile çekmek istediğiniz tutarın aylık taksitini ödeyebilir misiniz hesaplanıp olumlu/olumsuz cevap veriliyor. Kredi notu çok iyi olup doğru ödeme planı oluşturmadan yapılan başvuruların çoğu red yer.

. 4-5 aydır bazen minimum bazen minimumdan biraz fazlasını yatırıyom

Muhtemelen sizin kredi notunuz orta - az riskli arasındadır

Denizbanka girince 62.000 Tl kredi tahsis edilmiş olup kullanıma hazır diye mesaj çıktı.

Abi kazara kabul ettim diyorsun ya..
Sanırım kazara kabul et tuşuna tam bastığın an ya içinden yada benim gibi dılından haasssseksöör dediysen :queen:
Bunu duymuş yada hissetmiş olabilirler diye düşünüyorum... :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi kazara kabul ettim diyorsun ya..
Sanırım kazara kabul et tuşuna tam bastığın an ya içinden yada benim gibi dılından haasssseksöör dediysen :queen:
Bunu duymuş yada hissetmiş olabilirler diye düşünüyorum... :queen:

Ben bir kere kredi çekerken ödeme tarihlerini yanlışlıkla ayın son günü yapmıştım ve geç uyandım. Malum, maaş ay başı yatıyor, ayın son günü param olmuyor. Kredi taksitleri sırasında her ayın son günü kardeşimden borç aldım ve ay başı kardeşime borcumu ödedim. Çok saçma bir finansal operasyondu.

Ben bir kere kredi çekerken ödeme tarihlerini yanlışlıkla ayın son günü yapmıştım ve geç uyandım. Malum, maaş ay başı yatıyor, ayın son günü param olmuyor. Kredi taksitleri sırasında her ayın son günü kardeşimden borç aldım ve ay başı kardeşime borcumu ödedim. Çok saçma bir finansal operasyondu.

Banka ile anlaşmaya varıp, tarihi ayarlatıp, bir aylık daha fazla ödeme ile işi çözebilirdin :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Boşuna motorumun ederinden fazla borcum yok :bounce:

Ben kredi çekip Beşiktaş maçına basıp patlayan ve 12 ay o krediyi ödeyen, Ankara'da tesadüfi bir ortamda sevgili yapıp haftasonu mali kaynak için yine kredi çekip 12 ay geri ödeyen adamım. Borç yiğidin kamçısıdır, çalışmak için bir amacımız olsun değil mi?

Yaw ben hep yatırım için yaptım. Şu hovardalık işi için zamanım olmadı. 12 ay sonra bende hovardalık için borç yapacağım. Özendim yemin ederim :pl:

kredi notun iyi olsa bile son çalıştığın yerde eskimisin ona bile bakıyorlar ben işe başlayalı 4 ay oldu diye maaaş bankam vermemişti biraz daha zaman geçsin öyle gel demişti

Motosikleti
R12 nineT 2024
arkadaş yazalı baya olmuş da çok takılacak bi durum da yokmus zaten bankalar düzenli ödeme alışkanlığına bakıyo genelde. sen zaten 12 ay taksidi günü gününe ödemişsin daha ne olsun kredi notu hesaplama kısmında da zaten aktif ve düzenli ödeme görünümü biraz daha olumlu bile sayılabiliyor. yani ay ay ödemek de, erken kapatmak da mucize yaratmıyor aslında. bi de mevcut borç ve banka ile ilişkin de baya önemli. sadece banka kararına bağlı veren onlar sonucta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar