Kranktan Ses Geliyor

abi motor ohc sübapmı eğer ohc sübapsa egzantirik dişlisi ve granktaki egzantiriğe hareket veren dişliyi bozuyor ve bu ses meydana geliyor aynı grank vuruyomuş gibi e dişlide granka takılı olduğundan otomatikmen ses ordan geliyo tabiki dediğin gibi grankın boşlukta yapmış olabilir

abi tekrar soruyorum motor ohc sübapmı çünkü motor da sektirme var ohc sa muhtemelen dediğim dişliyi bozmuştur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Krank değil diyosun yani sevineyimmi üzüleyimmi

En başta iyice dinlet motoru buradan anlaşılmıyor, ama anlaşılsa da anlaşılmasa da silindir bloğu gövdeden ayrılacak krank da gözükecek zaten piston kolunu ileri geri yapıldığında boşluk yaptığı anlaşılır. Kafana takma açılacak motor. Geçmiş olsun.:rendeer:

aynı sorun bendede var motordan şıktı geliyor sanki bi boşluk var gibi ustaya götürdüm piston ve gömlek değişecek dedi motor 2000 km de ilk aldığım zaman karbüratörde pislik vardı 20 km falan jikle açık kullandım aşırı ısındığı için olmuştur dedi usta rölantidede fazla duyulmuyor yokuş çıkarken ses tamamen gidiyor.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
aynı sorun bendede var motordan şıktı geliyor sanki bi boşluk var gibi ustaya götürdüm piston ve gömlek değişecek dedi motor 2000 km de ilk aldığım zaman karbüratörde pislik vardı 20 km falan jikle açık kullandım aşırı ısındığı için olmuştur dedi usta rölantidede fazla duyulmuyor yokuş çıkarken ses tamamen gidiyor.

direk piston gömlek değişecek demelerinede hastayım ha :) hepsi aynı emk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar