Krankla İlgili bir soru

Arkadaşlar aklıma takıldı krank degişmesi gerek dedi usta bende parçalara bakmaya gittim bu krankın ara ara olan yerleri var usta dediki buranın normalde 1 kısımdan bahsediyor ayna gibi olması lazım dedi 3 diger kısım daha parlak ama o kısım öyle degil gibiydi biraz ama böyle birşey için degişmesi gerekirmi krankın Temsili resmi bu kırmızıyla işaret ettigim nokta benim krankta digerlerine göre fazla ayna gibi degil

v4mjl6.jpg

Kırmızı içine aldığın alanda ne gbi bi icraat varda ayna olması lazım ne diye değişicek görevini yapmıyomu falan bi sorgula ustanı komple krank al diyoda niye o krank değişmesi gerekli kurcala motoru bırak bikaç gün yatsın

Kırmızı içine aldığın alanda ne gbi bi icraat varda ayna olması lazım ne diye değişicek görevini yapmıyomu falan bi sorgula ustanı komple krank al diyoda niye o krank değişmesi gerekli kurcala motoru bırak bikaç gün yatsın

Valla işte gittim ben oraya yatakları gösterdi normalde nasıl şuan nasıl oldugunu ona eyvallah harbi vardı birşeyler kranktada dedi degişmesi gerekiyor normalde bu aralar ayna gibi olur bak burası degil kararmış dedi krank 4 krank kolu yag pompası ana yatak yataklar degişicek dedi

Grank sarmışsa sorun senin sandığın gibi sadece renk ile alakalı değil
Geri dönüşü olmayan bir zarara uğramıştır

Banlansada kurtulsak diyen arkadaş: Motor forumunda ne konuşsakta sizi tatmin etsek söylermisin?

Grank sarmışsa sorun senin sandığın gibi sadece renk ile alakalı değil
Geri dönüşü olmayan bir zarara uğramıştır

Banlansada kurtulsak diyen arkadaş: Motor forumunda ne konuşsakta sizi tatmin etsek söylermisin?

Yani görünürde direk o şekilde tarif etti ama parça bana genel olarak normal gözüktü ama anlamadıgım için sormak istedim yani yatak sarmış dedi ama tam ney o parçada sıkıntı oldugunu nasıl anlarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Şimdi okudugumda yatak sarmaya başladıgında krankta çatlaklar oluşuyormuş ama gözle görülür degil pudaryla filan belli oluyormuş ve degişmesi gerekiyormuş harbi öylemi ya bir çatlak mı yani

3-4 bin liralık olursunuz demiştim vazgeçtim krank varsa 6-7 diyorum hakkını helal et gerçekler acıdır acıtır :)

3-4 bin liralık olursunuz demiştim vazgeçtim krank varsa 6-7 diyorum hakkını helal et gerçekler acıdır acıtır :)

Valla öyle oldu şuan

Krank - 4 krank kolu - ana yatak - kol yatak - yag pompası -yag filtresi - yağ şuan parça ve gerekli olan şeyler dedi yurtdışında bir siteden baktım vergi dahil 3840 liraya tüm parçaları 0 getirebiliyorum ama ordada r6 4 5 tane farklı kodları var hangisi oluyor onu çözemedim bilgisi olan varmı birde bu işin işçiligi ne kadar olur sizce

n'aptın abi sen? patlak motoru mu itelediler sana? ille de "reyzik" mi bineceksiniz arkadaş?

Usta dedi sordum motor açılmışmı önce yok dedi , ama bu motor yarışlarda kullanılmış yorulmuş motor dedi ondan dolayı dedi

Ya abi harbi ayarım ya bu forum bilmedigimizi sormak ögrenmek için yokmu üstelik sohbet bölümündeyiz burda herşey konuşulabilir ama sürekli birileri sen yazı yazma sen foruma girme biri banlasın ne bu abi sevmiyorsanız beni tamam saygım var ama yazma bakma etme cokmu zor anlamıyorumki

Banlansanda kurtulşak kardeşim. Benim samimi yorumum budur.

Çocuk gibisiniz..
Ne yaptı bu arkadaş size???
Adamın sıkıntısı var .Belliki bir nebze moral fikir almak için burada konu açıyor..
Çünkü burası paylaşım ve bilgi alışverişi için var.
Yok yatakmış yok banlansınmış...
Çok ayıp çokkk..!!
İşine gelmiyorsa bakmazsın cevap yazmazsın olur biter.!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar