Krank Konum Sensörü Arızası

Osman amca selamlar,

V Strom 650'de oluşabilen bir problemin sebebi ve çözümünden bahsedilmiş, benim de uygulayıp çözüm bulduğum bir video mevcut. Belki bu video senin de işine yarayabilir. Geçmiş olsun, umarım kısa sürede çözüm bulursun.

Bu vites konum sensörü yalnız , krank sensörüne böyle müdahale edemezsiniz manyetik tutucusu var o kadar..

Motosikleti
Ns200 15"
Kim demiş KeyTieM'in parçası bulunmuyor diye? Sadece biraz KALIN ve sportif.
Ayrıca çıkmasını 4.000 TL'ye itelemeye çalışan esnafımızın a.sına da mehmet cengiz koysun.:rolleyes:
mjcp98i.jpg
Emmi belki bu parça Bajaj grubu ile aynı olabilir, çünkü benim Ns200'de okuyucu ile boş müşürü aynı kablo demetinde. Bajaj ile parçası uyarsa neredeyse dörtte bir fiyatına alabilirsin.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Emmi belki bu parça Bajaj grubu ile aynı olabilir, çünkü benim Ns200'de okuyucu ile boş müşürü aynı kablo demetinde. Bajaj ile parçası uyarsa neredeyse dörtte bir fiyatına alabilirsin.
Bu alet şöyle bir nalet. ns200 müşürünün resmini bulamadım. Aynısı mı acaba?
hzvovz8.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Osman emmi aküyü denedin mi? Sensör aralığı fazla gıygaşuk olmasın?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Dün Quick Sikortaya 3.255 liraya 7. basamaktan "Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sikortası"nı yaptırdım, motor bugün tek marşta çalıştı. Arıza ışığı söndü.

Artık cumanın hikmetinden mi, yukarıdaki "öküz kulunun eşeğini kaybettirip buldurarak sevindirdi" mi bilemiyorum.

Yaptığım tek şey sigortaları tek tek söküp geri yerine takmak.
Daha aynı şeyi önce üç-dört kere yaptım, yerlerini değiştirdim, avometre ile ölçtüm ama yememişti. :oops:

12 eylül darbesinin 45. yıl dönümü münasebetiyle darbe yiyip kendine mi geldi acaba?:unsure:

Motosikleti
Ns200 15"
Dün Quick Sikortaya 3.255 liraya 7. basamaktan "Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sikortası"nı yaptırdım, motor bugün tek marşta çalıştı. Arıza ışığı söndü.

Artık cumanın hikmetinden mi, yukarıdaki "öküz kulunun eşeğini kaybettirip buldurarak sevindirdi" mi bilemiyorum.

Daha aynı şeyi önce üç-dört kere yaptım, yerlerini değiştirdim, avometre ile ölçtüm ama yememişti. :oops:

12 eylül darbesinin 45. yıl dönümü münasebetiyle darbe yiyip kendine mi geldi acaba?:unsure:
Geçmiş olsun Osman emmi, demekki canı sıkılmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Yok abi Trafik sigortasını yenilemişsindir ya ondandır. Motorun kendini daha bir güvende hissetmiştir.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Oha ya benim sigorta 2 katı tuttu anasını satayım.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Oha ya benim sigorta 2 katı tuttu anasını satayım.
Caponun Şampuan Sikortası 19.480 lera fiyat verdi mesela. Ben en ucuzunu tercih ettim.
Maksat polis motoru bağlamasın yeter. Kaza bela durumunda ipe un sermeyen "sikortacı" yok nasıl olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar