KRAL MOTOR

ARKADAŞLAR MERHABA SİZLERİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İÇİN BU SİTEYE ÜYE OLDUM EMİNİM Kİ BU SİTEDE MOTOR BİLGİSİ OLAN ÇOK KİŞİ VAR BEN 5 GÜN ÖNCE KRAL KR100-02 MODEL MOTORSİKLET ALDIM AÇIKÇASI VADELİ ALDIĞIM İÇİN ANA PARASININ ÜZERİNDE ALDIM BİRAZ, ÇEVREMDEKİ HERKEZ MOTORUN ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNU 1-2 AY SONRA BAYIR BİLE ÇIKMAYACAĞINI HERTARAFININ DÖKÜLECEĞİNİ SÖYLÜYORLAR ASLINDA MORALİM BOZULUYOR AMA ALTI ÜSTÜ MOTOR 4000TL PARA VERDİM AMA YAPACAK BİŞİ YOK KULLANAN YAKININDA OLAN VARMI ACABA BU KRAL 100 LÜK NASIL GERÇEKTEN ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR MU DAĞILIYOR MU :pale:

Siz rodajınızı düzgün yapın,bakımlarını eksik etmeyin. Hor davranmayın. Siz ona iyi baktıkça başınıza kolay birşey gelmez. Genellikle düşük cc çinlilerde ya cub motoru yada cg motoru vardır,motoru bilmediğim için bilmiyorum. Bu iki motorda orijinali olsun ve birkaç senedir çinliler olsun daha dayanıklı oldular(motor bloğu). Parçalarda bolca var piyasada. Kaskınızı,montunuzu ve bilimum ekipmanlarınızı giyin&takın ve sürün.
Etrafta motordan anlamayıp boş konuşan çok kişi var. Boş yere neden dökülüp neden yokuş çıkamasın?

Hayırlı sürüşler dilerim.

bakımını yap hor kullanma baya gider çevremde çinli motorlar ile 50bini aşmış insanlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar