Süper birgezi olmuş, bizde adanada pinekledik, keşke gezseydik. Paylaşım için teşekkürler :cat:
Aman senin motorla böyle bir yola girme, değil zincir sele bile kırılır :queen:
Süper birgezi olmuş, bizde adanada pinekledik, keşke gezseydik. Paylaşım için teşekkürler :cat:
aydemir bu habere sevindim ,sabırsızlıkla bekliyoruz alacagın günüAbi harikasınız süper kareler anlatım fotograflar her şey cok güzel gezi yazısı dedıgın böyle olur.
resimler için ayrıca teşekürler cok emek vermişsın.
Bu arada karar verdim bir kros alacam artık beni kimse tutamaz:cat::cat:
Süper Bi Gezi Olmuş Doğa çok Güzel
O çinli motorların üzerinde çok tecrübeli endurocular vardı ama yine de güçlerinin düşük olması ve zincir koparmak gibi zayıf malzeme sonucu çıkan arızalarla sorun çıkardılar malesef.Aklima takilan Cinl oyle boyle derken orda cinlilerinde ayni performans da sorunsuz gezmiş o nasil oluyor anlmadım. Biraz çelişiyor gibi geldi bana.
Hakan'ım, kimse kimseyi aramıyor ki, toplantıda karar alınıyor biliyorsun.:salut: Bi arayan bile olmadı ki bizi... Güzel gezmişsiniz valla :cat:
O arkadaşın sadece montunda koruma var.hani üstten 18. resimdeki arkadaşın korumalıkları :cherry:![]()
O arkadaşın sadece montunda koruma var.
İşten çıkar çıkmaz, bize yetişmek için diğer korumalarını almadan katıldı geziye ve bütün gezi boyunca da bunun sıkıntısını çekti malesef...
Teşekkürler..geziyi sorunsuz atlattığına sevindim..bu arada gerçekten süper gezi olmus... kros değilde enduroylada bu engeller aşılabilirmi_?
Teşekkürler..
120-130 kg üzeri motosikletlerle imkansız.
xt 660 en az 160 kg.peki bu enduroların avantajları neler mesela xt 660 r serisinin hemen hemen crostan aşağı kalır bi yanı yok gibi sanki?![]()
xt 660 en az 160 kg.
O kayaların üzerinden nasıl geçer?
Kros motorlarında grenajlar ve depo plastik olur. Çünkü her zaman motoru yatırma riski vardır. Bu gezide bir tek Davut yatırmadı motoru. Fotoğraflarda gördüğün gibi her motor yerlerde süründü.
Kros motosikletleri bu durumlara uygun malzeme ile üretilir.