Kozan

Abi harikasınız süper kareler anlatım fotograflar her şey cok güzel gezi yazısı dedıgın böyle olur.

resimler için ayrıca teşekürler cok emek vermişsın.

Bu arada karar verdim bir kros alacam artık beni kimse tutamaz:cat::cat:
aydemir bu habere sevindim ,sabırsızlıkla bekliyoruz alacagın günü:) kurtul şu asvalttan artık ne kadar dicez size.krossuz hayat vızzz.:mrgreen:

harduro abicim ilk önce sizi tebrik ediyorum süpersiniz valla.uzun zamandır zewkle baktıgım ve o anı yaşayarak baktıgım ilk gezi raporu bu.Bizdemi bi gün gelsek oraya bizide götürün buralara:):rendeer:

Son düzenleme:
valla o gezaideki bütün arkadaşlara koooocaman bi helal olsun diyorum...raceden vazgeçip bi enduromu alsam:mrgreen: ..boludada çok dağ bayır var...bu fotolar benim kanıma girdi:cherry: ..çok kral bi gezi olmus tebrik ederim..

harikasınız süpersiniz söyleyecek başka bişi bulamıyorum:cat:

''satılık kanunı tiger var crosla takas olunur '' abicim ne yapmışsınız böyle ya imrestim vallahi elinize sağlık herhalde birkaç foto daha görürsem kesin cross çu olurum selamlar

adana kozandan selamlar arkadaşlar güzel gezi yapmışsınız

Harika fotoğraflar, paylaştığınız için teşekkürler... :rendeer:

Aklima takilan Cinl oyle boyle derken orda cinlilerinde ayni performans da sorunsuz gezmiş o nasil oluyor anlmadım. Biraz çelişiyor gibi geldi bana.
O çinli motorların üzerinde çok tecrübeli endurocular vardı ama yine de güçlerinin düşük olması ve zincir koparmak gibi zayıf malzeme sonucu çıkan arızalarla sorun çıkardılar malesef.

:salut: Bi arayan bile olmadı ki bizi... Güzel gezmişsiniz valla :cat:
Hakan'ım, kimse kimseyi aramıyor ki, toplantıda karar alınıyor biliyorsun.
Önümüzdeki geziye katılmazsan, biz sana sitem edeceğiz artık..:bounce:

kozan.jpg

Son düzenleme:
hani üstten 18. resimdeki arkadaşın korumalıkları :cherry::p
O arkadaşın sadece montunda koruma var.
İşten çıkar çıkmaz, bize yetişmek için diğer korumalarını almadan katıldı geziye ve bütün gezi boyunca da bunun sıkıntısını çekti malesef...

O arkadaşın sadece montunda koruma var.
İşten çıkar çıkmaz, bize yetişmek için diğer korumalarını almadan katıldı geziye ve bütün gezi boyunca da bunun sıkıntısını çekti malesef...

geziyi sorunsuz atlattığına sevindim..bu arada gerçekten süper gezi olmus... kros değilde enduroylada bu engeller aşılabilirmi_?

peki bu enduroların avantajları neler mesela xt 660 r serisinin hemen hemen crostan aşağı kalır bi yanı yok gibi sanki? :)
xt 660 en az 160 kg.
O kayaların üzerinden nasıl geçer?
Kros motorlarında grenajlar ve depo plastik olur. Çünkü her zaman motoru yatırma riski vardır. Bu gezide bir tek Davut yatırmadı motoru. Fotoğraflarda gördüğün gibi her motor yerlerde süründü.
Kros motosikletleri bu durumlara uygun malzeme ile üretilir.

xt 660 en az 160 kg.
O kayaların üzerinden nasıl geçer?
Kros motorlarında grenajlar ve depo plastik olur. Çünkü her zaman motoru yatırma riski vardır. Bu gezide bir tek Davut yatırmadı motoru. Fotoğraflarda gördüğün gibi her motor yerlerde süründü.
Kros motosikletleri bu durumlara uygun malzeme ile üretilir.

hmm haklısınız.. motorları bazı engellerden kendiniz çekmişsiniz 160 kg lik bir motorla hele birde tek kişiyseniz çok zor olmalı..birde motoru hafif kayalık bir bölgeye yatırırsak bi kaç parçası kırılabilir...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar