kovaladım mobileti vurdum ölmedi it :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günahı yok. :) ben bu harekette bulunan ve ya söyleyenlere şunu diyorum, bende tır ehliyeti de var bekleyin yarın tırla geliyorum, :)) gelirimde. :))

Ya adam biraz abartmış bence, koydum bekledim ölmedi falan , öle motora bilinçli çarpıcanda adamı düşürücen , öldürmeye teşebbüsten bi koyarlar feleğin şaşar...

oops ben de mobyletciyim şimdilik it ti öldürmek ti ne oluo .
Ama ben ole motora bi güzel domalıp hayatlarındaki tek amaçları mobylet te 140 görmek olanlardan deilim. 90ı hiç geçemedim.Binerim giderim

vala yorumlar öle güzel ki :) bana yazcak hiçbirşey kalmamış türk insanı işte lafı agzından çıktıgı gibi sarfetmiş i..neye

bende gecen baktım motorun yanına bi amca gelmiş ya diyo nasıl biniyon buna bana bi tomar para ver ben gene binmem fln bende dedim biniyoz ama şu taksici gvtlar i..neler olmasa onlardan cekiyom amca bi dedim adam demezmi ben taksiciyim :D:D amca sen üzerine alınma herkez bir deil dedim hahaha

o güvenlik biraz sıkmış arkadan kovalamışmış bırak ya düz yolda yürüyemez o bence uymayın ölelerine

Böyle durumlarda o kendini bilmezlere hiç olmazsa sözle haddini bildirmek gerek. O herif büyük ihtimalle dediği gibi bir şey yapmamıştır, yüzde yüz diyemiyorum gerçi. Ama etrafındaki ondan bile salak, ondan bile cahil, ondan bile şerefsiz biri, motorculara dalaşmanın hatta motorcu öldürmenin övülenecek bir şey olduğu sonucunu çıkarıp aynı tutumu taklit edebilir. Direksiyon başındaki tavrı biraz değişir belki, o da böyle palavralar sıkmaya başlar belki, o da başka bir şerefsizi cesaretlendirir belki. Ağ genişleye genişleye günün birinde hakikaten bir kardeşimizin canına mal olabilir.

"Ulan hıyar" demek lazım, "iki ihtimal var: Dediğin gerçek değilse, millete hava atmak için böyle dehşetengiz bir şey uyduruyorsun. O halde yalancının, şerefsizin, sütü bozuğun önde gidenisin. Dediğin doğruysa da durduk yere cinayete teşebbüs etmiş ruh hastasının tekisin."

Ondan sonra da kendimize çok güveniyorsak "madem o kadar gözü karasın, kolaysa bu motorcuya da zarar ver" diye meydan okumak lazım ya da "bu kadar şahidin arasında kendi ağzınla itiraf ettin. Polis çağırayım mı?" demek lazım belki.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle durumlarda o kendini bilmezlere hiç olmazsa sözle haddini bildirmek gerek. O herif büyük ihtimalle dediği gibi bir şey yapmamıştır, yüzde yüz diyemiyorum gerçi. Ama etrafındaki ondan bile salak, ondan bile cahil, ondan bile şerefsiz biri, motorculara dalaşmanın hatta motorcu öldürmenin övülenecek bir şey olduğu sonucunu çıkarıp aynı tutumu taklit edebilir. Direksiyon başındaki tavrı biraz değişir belki, o da böyle palavralar sıkmaya başlar belki, o da başka bir şerefsizi cesaretlendirir belki. Ağ genişleye genişleye günün birinde hakikaten bir kardeşimizin canına mal olabilir.

"Ulan hıyar" demek lazım, "iki ihtimal var: Dediğin gerçek değilse, millete hava atmak için böyle dehşetengiz bir şey uyduruyorsun. O halde yalancının, şerefsizin, sütü bozuğun önde gidenisin. Dediğin doğruysa da durduk yere cinayete teşebbüs etmiş ruh hastasının tekisin."

Ondan sonra da kendimize çok güveniyorsak "madem o kadar gözü karasın, kolaysa bu motorcuya da zarar ver" diye meydan okumak lazım ya da "bu kadar şahidin arasında kendi ağzınla itiraf ettin. Polis çağırayım mı?" demek lazım belki.

valla adamı tandıgım kadarıyla böyle bi hayvanlıgı yapacak kadar kişiliksiz biri polislerden zarar gelmez ona hergun karnını doyuruo beslıo polisleri adam m3 le gelıo beleş yemek yiyip karnını doyuruo gunluk

ben bu durumu tr deki hayvancılık sektörünün fazla oluşundan kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum aksini iddaa eden varmı?.......

Super Moderator
Konuşmayı, tartışmayı, hakkımızı savunmayı ne kadar bilmeyen, fikrimizi desteklemek için tek çıkış yolunu küfürde arayan bir topluluk olduğumuz bir daha belli olduğundan konu kilitlenmiştir.
Bir gün medeni ve mantıklı bir şekilde tartışabilmek dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar