- Konu Yazar
Adanadan Çıktık yoLa babamLa arabada Mersine dogru gidiyoruz saat 11 gibi çıktık adanadan tam zamanı dedim ve ehliyetimde cebimde motorsiklet almasını için onunla iyi bi konuşma yapmam lazımdı derken.! tarsusa girdik bir motorsiklet kaza yapmış Kask vb.. koruma yok. poLisler ambuLans vs.. mudahele ediyorlar neyse konuyu açmanın zamanı degil dedim tarsustan tam çıktık 2. bir kaza daha MOTORSİKLET yine kask ve koruma yok mondial uag 125 kırmızıda geçti ve bir scootera çartpı 112 aradık yaralarılara dokundaman falan... mersine dogru yol aldık tam mersine girdik 1 kaza daha mobilet 30 yaşlarında adam yerde yatıyor ne lambası ne bir ışık ne bir koruması vardı birden gözlerim doldu o 3 kaza ve o insanlar yerde yatışLarı. ŞİMDİ BABAMI NASIL İKNA EDECEM BANA MOTOR ALMASI konusunda onlar hep motorun kötü şey olduguna inanıyorlar kazası kötü kurtuluşu yok diyorlar. sizce ?
VE BİR SORUM VAR KORUMASIZ MOTORA BİNMEK HOŞUNUZAMI GİDİYOR ? yada canınızamı susadınız. ?
VE BİR SORUM VAR KORUMASIZ MOTORA BİNMEK HOŞUNUZAMI GİDİYOR ? yada canınızamı susadınız. ?