Kota Sorunu

1-önce modemini çalıştır ve arkasında ethernet kablosunu cek ve bak bakalım modemin wlan ışıgı yanıp sönüyom ama devamlı seri yanıp söncek
2-modemin ara yüzüne gir " exporler aç 192.168.2.1 192.168.1.1 10.0.0.2 bunlardan biridir kesin kullanıcı adı şifresi isterse admin ttnet admin admin admin epicrouter admin password root root admin zoomadsl admin 12345 yada sadece admin ile dene girersin ara yüze girdiginde kablosuz aga tıkla orda zaten baglı olan istemci bilgisayarların mac adersleri yazar benim gibi biriyse macide gizler gerci olsun sen genede bir adres görürsün ordan takip edebilirsin birisi giriyomu internetine.
kablosuz modemse ve sen kablosuz interneti kullanmıyosan 2.şık ta anlattıgım gibi modeme gir kabosuz a tıkla ve yayını kapat bu senin radyasyona biraz olsun az maruz kalmanıda saglar.(evde bebek varsa kesin kapatın)
yok ben laptopla giricem dersen şifre koy koyamıyorsan markasın yaz gösterim olmadı nette araştır bulursun
yani bunlar haricinde kotan neden 5gb ı gecsinki öle tek pc kullanımı dizi film izlemedigin sürece devamlı suratle gecmez kotayı öle pc güncelledi virüs programı güncelledi hikaye bunlar şuan yayınım 9mb upload hızını hiçkimsenin göremiyecegi hızlarda kullanıyorum 12mb upload foto cekip atabilirim:) sıkıntı olursa yaz yardımcı olurum pm atabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar