Kos adasında bi tur attık.

güzel gezi olmuş..

ama site kullanıcıları rağbet göstermedi nedense :cyclopsan

tesekurederim, gece gec saatte acmıstım baslıgı onun icin olmustur sanırım:)

Ülke dışına çıkmak,özellikle Yunanistan'a gitmek sanki bizler için bir ütopya gibi.Fakat genelde anlatılanlara bakıp kendimize bir plan yapsak sanki bir huninin üzerinde toplanmış kum taneleri gibi belirlenen yola istemesekte girerek çıkmamızın gayet kolay olduğunu görüyorum.Seneye bakalım bakalım!
Güzel gezi çirkin çocuk:cherry:.
evet darkdiamond, aslında avrupa ülkelerine ziyaretler cokda zor degil, gecen sene yunanistan almanya hollanda ve isvicreden bi cok fotograf ve geziyi paylastım... aslında bi kac kez yurtdısına cıkınca gerisi kendiliginden geliyor, ben istanbulda olsam ya da edirne tarafında her hafta sonu gider yunanistandan motosiklet parca ve aksesuarları getirirdim.. otobusle 21 ytl ye dedeağac a yani alexandrapoli ye gidebiliyorsunuz..

vize icin yeter ki dogru evraklarla konsolosluga basvurun... o da gercekten cok kolay bisey... ben hep 6 aylık ya da senelik vize alıyorum ama ilk baslarda hep 15-20 günlük vizelerle basladım.. sonradan kendileri veriyorlar cok cok, bol bol:)

oooo süper bir gezi olmuş:)
tesekurler

Sercan gene konuşturmuşsun eline saglık.
Dostum askerde mesaj attın eksik olma sana MT den cevap atabildim umarım almışsındır.
Telefonunu kaybettim bana bi şekilde cebini iletirsen sevinirim.Gorusmek dilegi ile hoşcakal...

kardesim ne cabuk bitirdin be askerligi, sevindim senin adına;) yakında gorusuruz...

ooo sergiooo neler aldın freeshoptan... :wiinkk: banada birkaç damla kalır umarımmm.. gezi süper olmuşşş... ::coool:: bu geziye ödül bile veririmmm: harikasınn:cat:
kardesim ne demek ramazan gecsin bak neler neler iciyoruz:)

güzel bir gezi olmuş adada çok hoş.

şu güzelim adalar Türkiye'ye 40,50 dk uzaklıkta fakat Yunanistan ana karasına 3 - 4 saat uzaklıkta olan adaların bize ait olmaması bazen beni çok düşündürüyor ve çok üzülüyorum onlarca ada var...ve bir tarih var orada kalelerimiz camilerimiz,yazık diyorum bir çanakkale boğazını tutan 2 ada bizim gökçeada bozcaada bıraksalar her karış toprağımıza göz diker bunlar. umarım daha fazla toprak kaybetmeyiz...

kos a sık sık gidiyorum ancak Rhodos u daha cok begeniyorum, gorulmesi gereken bi yer... diger konu da yorum yapamam, her yüz yıl da bi savas var...

sercan güzel gezi olmuş paylaşım icin teşekkür eee ayvalıga ne zaman geleceksin coktan beri görüşemedik gel butaraflara bi turluyalım özledik :)
ben de özledim abi, bakalım bayram sonrası arkadaslarla toplanıp gelmeyi dusunuyoruz, belki de bayramın son gunlerinde orda oluruz... gelmeden haberlesiriz:)

Çok güzel bir gezi olmuş.Allah oralara gitmeyi bizlere de nasip eder bir gün inşallah:cat:
Amin.:)

guzel bir gezi olmuss..:wiinkk:

paylasim icin tesekkurler...:wiinkk:

:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
tesekurler.

Güzel bir gezi olmuş . Emeğine sağlık teşekkürler...:cat:
tesekurler.

çok güsel bir gezi olmuş hele keçiler ile ne içli dışlısın öyle hehheh resimler süper paylaşım için sağol
Oglak burcuyum o yuzden keçileri cok severim..:)

bu tip kısa ama eğlenceli gezileri sık yapmalı.
çok güzel gezi olmuş; bol fotoğraflamanızda iyi olmuş
tesekurler.

İnşallah böyle yurt dışında yakın yerlere motosklet ile gitmeyi nasib olur hepimize (önce bize :):rendeer: :wiinkk: )
Çok güzel bir gezi olmuş seneye yazın bizde düşünüyorz. Ölmez sağ kalırsam tabi :):):):):):p

karsımızda bir sürü ada var en azından onları gezsek uzun zaman yeter.. orda bizlerden de eserler var...

Tebrikler arkadaşlar .. Cok güzel ...
sagol cakalaz

sercan döktürmüşün gene helal olsun inş birgün bizede nasip olur oralar resimler için sağol
abim motoru da buyuttun, zaman da var, parayı da bulalım ve Kosova gezimizi yapalım:) unutma Kosova ya gidecektik beraber...

güzel bir gezi olmuş ilginc adada.
tesekurler, ilginc bi ada:)

Güzel gezmişsin..Ama sanki fotolar biraz eksik gibi?... Plajda falan çekmedinmi hiç?..... :silent:
abi cekmezmiyim, cektim tabii ama millet demesin bu ne diye sonra:) cok istersen koyarım:)

Güzel bir gezi tebrikler.
tesekurler.

sercan güzel gezi olmuş .gerçisenin oldun yerde eylence daha güzel oluyor iyi paylaşım için teşekkürler ayvalıktada böyle geziler bekliyoruz.:salut::rendeer:
Huseyin abicim yakında bi kac arkadas atlayıp geliyoruz Ayvalık a haber verecegim:)

chopper da yakışmış kardeşime.
hehehe Muhittin abi ye de soyle:)

sercan tatil sana yaramış :p
moto guetta ları satıp satıp tatile gidiyorum kanka, yarasın tabii:)

çok güzel... deniz tarih herbişey var gezinizde...
resimler için teşekkürler gidemiyoruz resimlerle idare edelim bari :p

güzel bir gezi olmuş adada çok hoş.

şu güzelim adalar Türkiye'ye 40,50 dk uzaklıkta fakat Yunanistan ana karasına 3 - 4 saat uzaklıkta olan adaların bize ait olmaması bazen beni çok düşündürüyor ve çok üzülüyorum onlarca ada var...ve bir tarih var orada kalelerimiz camilerimiz,yazık diyorum bir çanakkale boğazını tutan 2 ada bizim gökçeada bozcaada bıraksalar her karış toprağımıza göz diker bunlar. umarım daha fazla toprak kaybetmeyiz...

:cat::cat::cat:

seco yaptın yapacagını tatile cıkamayan dostlarımızı kudurttun :p
paylaştıgın için sagol kardeşim :)

Guzel bir gezi olmus, tebrikler. Bende bunun ufak caplisini bisiklet ile yapmistim :) Kos cok guzel bir ada, bize de o kadar yakin. Ziyarete kesinlikle deger.

güzel gezi,hakkını vermıssın. kos a gitmek için vize gerekmıyor die biliyordum? bende bu sene gıdıcektım vize muhabbetı yuzunden vazgeçtim.

mes

Ugly yine çıktın ortaya...harikasın.Bodrum'daysan görüşelim.Selamlar:queen:

bu kadar yolu TAŞLAR ı kayaları görmek içinmi gittin elindeki diğer resimleri bekliyoruz :queen:

kardeşim kankam uglychildım güzel gezmişsin. daha görmediğimiz neler vardır neler. hadi gelince izmire konuşuruz gerisini:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar