Korumalık

Arkadaşlar sizce bu tür korumalık iyimidir yazın uzun kullo bişeyin altına giyerim diye düşündüm kışın montun altına yorumunuzu sölerseniz sevinirim
koruma1.jpg

koruma2.jpg

çok iyidir de motokrosçular daha çok tercih ediyor bu tür korumaları. dainese in de var daha kaliteli bişeyler düşünürsen fakat ne kadar rahat edebilirsin, ne kadar kullanırsın çok kişisel bi durum. ayrıca freestyle snowboardçular filan da kullanıyor bu tarz korumaları

yazın kullanamazsınz bence uzun kollu bişiyin altından cok belli olur robocop gibi :D
kışın mont içinde kullanılabilir gerci yazından tsort üstü yada ince sezonluk mont içi olabilir tabi bunlar fikir denemek lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla umarım birgün daha işlevsel, daha estetik korumalarımız olur..

koruma kıyafetlerinin kaza yapmadan değerinin anlaşılması zordur,iz kalır,veya uzuvda arıza olur,ömür boyu çekilir.sakat kalınabilir vs sebepleri çoğaltılabilir.
fiat bile caydırıcı olmamalıdır.

ninja törtıl'a benzettim nedense?

kardeş daha bi yakışıklı şeyler bak istersen:cat:

Resimdeki korumalar tam yazlık aslında,asfalttan yansıyan sıcak,güneşin direk ısısı,motosikletten gelen ısı radyasyonu birleşince tam korumalı montlar adamı
resmen haşlıyor ,bu tür koltuk altı ve kasıkları havalandırmaya müsade eden
tür korumalar daha konforlu yolculuklara izin veriyor.

vallaha benımde aklımda bole bısı vardı hatta alpinestars ın var bu tur korumalıgı...ama ben ayrı ayrı alıcm sanırım derı montta cogu var zaten...ama sole bısıde var bu asla surtunmeden cıkan ısıyı onlemez onun ıcın derı terchımdır...zaten kırıklar kadar cogununda yanıkları oluo dusmelerde o yuzden ısıya aldırmdan derı mont yada tekstıl ama bole olanları bence tam koruma saglayamaz...

hocam korumanın iyisi kötüsü olmaz illaki bi şekilde faydasını görürsünüz(kaza bela vermesin tabiki)
ama kullanırkende nekadar rahat edeceksiniz? bence iyice araştırıp öyle karar verin derim kazasız sürüşler

bence kesinlikle kullan :cat:bi ara bende düşünmüştüm.belki askerden sonra....:pale:

ben gecen sene yazın alpinestar markasından aldım bu tarz korumanın, tşört üstüne giyiyorum çok rahat, 46lt bagajımada sığıyor katlanınca, hava soğursa rüzgar geçirmez bir içlikle veya ucuz bir yağmurluğun altınada çok güzel giyiliyor. birde şunu unutmamak lazım ki bu tip korumalar üzerlerine birşeyler giyilmek üzere tasarlanıyorlar, cross'çulara dikkat edin bütün korumalarının üstünde ince bi tekstil vardır, bunun sebebi bu korumalar yapıları gereği asfaltta kayacaklardır, motosiklet montları asfaltta kaymayı engellemek üzere tasarlanırlar. aslında pantolonun üzerine taktığımız her türlü dizlik esasen pantolon içine giyilmelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar