Korumalık tavsiye?

Arkadaşlar 2400 kmde aldığım ybr'm ile 4000 kmye ulaştım.Şu ana kadar deri ceket deri eldiven ve ls2 ff350 kaskımla korunuyordum.ama başka gereken(en gerekli)fazla pahalı olmayan öğrenciyim, kendi bursumla alabileceğim koruma önerileri bekliyorum.saygılar ... ??? :)

Son düzenleme:
kardesım dızlık sart allah korusun kaza sırasında ılk dız vuruyor yere bayagı yuzuluyor veya kırık 50 tl ye ben venom almıstım 2 yıl once gayet guzel

Deri ceketin korumalı mı?? Yoksa sadece deri ceket mi?

BOT!! Kesinlikle bot al, ama sağlam olsun. Sadece parmak kısımları değil, bilek kısımlarında ve tekmelik kısımlarında da korumlar olsun. Şahsen dizlikte ile birlikte(aslında daha önce) alman gereken üründür kendisi. Hani dirseğimiz çarpar diye ceketlerde korumalar oluyor ama önce elimizi yere koyuyoruz herzman, bu da öyle bişey. Dizimiz çarpıyor ama onu engellemek için yada bir şekide ayağımız yere temas ediyor, olmadı motorun altında kalıyor. Çok önemli çoook :wiinkk:

Deri ceketin korumalı mı?? Yoksa sadece deri ceket mi?

BOT!! Kesinlikle bot al, ama sağlam olsun. Sadece parmak kısımları değil, bilek kısımlarında ve tekmelik kısımlarında da korumlar olsun. Şahsen dizlikte ile birlikte(aslında daha önce) alman gereken üründür kendisi. Hani dirseğimiz çarpar diye ceketlerde korumalar oluyor ama önce elimizi yere koyuyoruz herzman, bu da öyle bişey. Dizimiz çarpıyor ama onu engellemek için yada bir şekide ayağımız yere temas ediyor, olmadı motorun altında kalıyor. Çok önemli çoook :wiinkk:
normal deri ceket.soğuktan korunmak için ya kazadan korunmak için değildi.. başka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar