korumalı montlar?

selam herkese.Arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.textil korumalı montlar var bunlarda sırt omuz ve dirsek koruması var diyo.fakat bitanesine rastaldım burada,korumalı dedigi bölge yumusak bir doku.Ben korumalı diyince hep plastik bi doku falan zannediyodum.sorum şu

1-derimontlardaki korumalardamı aynı?
2-tesktil mamullerdeki korumalar göstermelikmidir yoksa gerçekten yararı varmıdır?(yada ben adisini gördüm:cherry:)
3-textil-ve deri olarak onerceginiz markalar nelerdir

sıkılmadan okudugunuz için teşekkürederim :)

walaa kardeş bende Held marka mont war ! korumaları dediğin gibi plastik gibi ama sadece omuzları plastik ! yalnız öLe bi yapmışlar ki sanki çok şık durmuş :) Korumanın öLe göstermeliği olmaz ! iLLaki düşünce seni korucaktır.. Bunu ucuz kasklar gibi düşün ; ne kadar adi oLursa olsun yine de kafanı koruyolar :rendeer:

aynen kardeşim adisi madisi olmaz takacaksın...illaki bi deneylerden geçmiştir o :)

simdi reklam gibi olmasın da besiktasdaki hein gerickeye bi bak derim:cat:

ben nic marka korumalı mont almıştım 15 gün önce.kargoyla geldi ama beden kesimi acayip küçük olduğu için revit monte carlo modeliyle değiştirdim.kol ve omuzlardakiler plastik.sırt koruması ise karton gibi bişey.zaten sırt korumaları 300 liralıktada aynı 1000 liralıktada aynı oluyormuş..

selam herkese.Arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.textil korumalı montlar var bunlarda sırt omuz ve dirsek koruması var diyo.fakat bitanesine rastaldım burada,korumalı dedigi bölge yumusak bir doku.Ben korumalı diyince hep plastik bi doku falan zannediyodum.sorum şu

1-derimontlardaki korumalardamı aynı?
2-tesktil mamullerdeki korumalar göstermelikmidir yoksa gerçekten yararı varmıdır?(yada ben adisini gördüm:cherry:)
3-textil-ve deri olarak onerceginiz markalar nelerdir

sıkılmadan okudugunuz için teşekkürederim :)
tekstil montlardaki korumalar işe yarıyor arkadaşım , bizzat tecrübeyle sabittir :) , deri montlardaki korumalar da aynı diye biliyorum onları tekstil montlardan ayıran özellik ise sürtünmeye olan dayanıklılıkları bu yüzden daha pahalılar. marka olarak da clover ve revit en iyilerinden bunun yanında held , hein gericke veya richa düşünebilirsin , kolay gelsin...

anladım tüm cevaplar için herkse çok teşekkür ederim.testil olanı tercih edicektim çünki yazın içligini çıkartıp giyebiirm diye.o yüzden sormuştum tekrar sagolun :)

Tekstil mont al, Revit'ten şaşma. Fabrika hatası çıktığında değiştiriyorlar hemen. Kafan rahat olur :ca:

yazın içini çıkarıp mı giyicen sakın deneme bak ben çıkarmama rağmen piştim.acayip yakıyor.yazlık için de revit air ler var onlardan alabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben fenerbahçe sıtadının oradan istanbul motordan aldım DG marka beş parça koruma var korumalar yumuşak sert karışımlı silikon bi mazeme ,ancak daha korumalı daha iyi bence tavsiye ederim.
kullanan eskitemiyormuş ancak sıkılınca deyiştirirsin fiyatı 460ytl ,indirim yapıyolar, avatarımdaki:)

koruma konusu çok önemli.
O yüzden yazmadan edemedim. Marka vermek doğru değil ama, sıradan bir Deri Mont korumalı diye satılan bir çok cordurodan kat be kat fazla koruma sağlıyor.
Bence hepimiz ilk fırsatta Deri ve korumalı montlara geçmeliyiz. geçen bir dükkanda deri korumalı montlar denedik. defalarca bissürü montu giyip çokarttık, sonra eve dönerken benim cordurayı giydiğimde kendimi tişört ile sürüyorum sandım. güvenlik duygum sıfırlanmıştı tamamen. Ne yapıp edip, mont Chap veya pantolon olarak muhakkak deri olana geçmemiz gerekiyor.
Sevgilerimle:cat:

koruma konusu çok önemli.
O yüzden yazmadan edemedim. Marka vermek doğru değil ama, sıradan bir Deri Mont korumalı diye satılan bir çok cordurodan kat be kat fazla koruma sağlıyor.
Bence hepimiz ilk fırsatta Deri ve korumalı montlara geçmeliyiz. geçen bir dükkanda deri korumalı montlar denedik. defalarca bissürü montu giyip çokarttık, sonra eve dönerken benim cordurayı giydiğimde kendimi tişört ile sürüyorum sandım. güvenlik duygum sıfırlanmıştı tamamen. Ne yapıp edip, mont Chap veya pantolon olarak muhakkak deri olana geçmemiz gerekiyor.
Sevgilerimle:cat:

işte bu tür yorumlar sebebi ile çok kararsız kalıyorum derimi textilmi diye.Ama deriyide burası gibi 50derceye ulaşan agustos sıcaklarında nekadar giyebilirm bilmiyorum buda düşündürmüyo degil:(

Ben uzun süredir malzeme araştıran biri olarak , iki konuyu yazmak istedim
1- sert korumalar genelde eklem ve kırılabilecek yerleri korumk içinkonuyor
yani , omuz , dirsek , diz, ön kol gibi .
2- yumuşak korumalar , yerde sürüklenme anında tekstil / deri malzemenin dış yüzeyle temasında oluşan ısı , darbe gibi etkenlerden hayati organları korumak için konuyor , Bel , üst omur , göğüs kafesi gibi

şimdiye kadarki aldığım profesyonel kişilerin anlatmı bu yönde , düşenlerde bunu sanırım destkeleyeceklerdr.

Saygılar

Bence imkanın varsa her ikisinden satın al..ama sadece 1 tane alırım diyorsan tekstil al derim.Yaz kış giyersin

arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır bu konuyu araştırıyorum ve ciddi bir mesai harcadım.şaun böyle bir ürün buldum.fakat ellerind eolmay bilirm,ş 1 hafta sonra haber vericekler sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim
mont1el0.jpg

mont2nl3.jpg

özellikleri:Dynex 1680D naylon petek doku (%100 naylon)
Su ve rüzgar geçirmez PVC kaplı %100 çıkabilir fermuarlı polyester iç astar
Plastik omuz koruması
Köpük ve kauçuk sırt koruması
CE onaylı omuz ve dirsek korumaları

ürünle ilgili bir yorum;

Bu montu 3 aydır kullanıyorum . Yazın çok rahat çok kullanışlı , mükemmel görünüşlü ve herkese tavsiye ediyorum . Yapmış oldugum kazadan tecrübe edinerek yazıyorum müthiş güvenli .

NOT:buarad resmin köşelerindeki reklamdan ötürü yönetimden çok özürdilerim

arkadaslar bugun bende bugun bı derı mont baktım mont super vücuda tam oturuyo korumalrı faln da dandık bısey degıl guven verıyo gıydıgınız andan ıtıbaren ama fıyat: 600 ytl foto yok ama hercesıt ve renk vardı moto gp yarıslarında gıydıklerınden.

asm

bende mont bakıyorum bu aralar

@prot gösterdiğin mont güzel gözüküyor

kullanıcı yorumlarıda olumlu ama nedir ne değildir görmeden bilemeyiz tabi

ne çok iyi ne de kötü gibi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar