korumalı mont

sevgili arkadaşlar...eski ama derisi güzel kullanmadığım bir montum var.bunu motorsiklet için korumalı mont haline dönüştürmek istiyorum.armode'nin sırtlık ve dirsekliğini satın alarak (uygun fiyatlı olduğu için) montuma derby yapıştırıcısı ile yapıştırsam amacına uygun bir korumalı monta dönüşür mü ? böyle bir yöntemi deneyen var mı ? ya da başka önerisi olan var mı ? teşekkürler.

Hazır satılık korumalar varsa niye olmasın.Dana derili bi deri mont armodenin montundan daha koruyucudur emin ol.Tabiiki deri kaliteliyse.
Ama şu sorun var korumaların monta yapıştırılması.
Ben babamın 20 senelik deri montuyla sürüklenmiştim bi ara iyi ki giymişin onu.Bi de korumaları olsaymış tam olacakmış.
Bende korumalı montumu almasaydım bunu yapacaktım:cat:

bana kalırsa korumalar derby ile oraya yapışmaz ama yakın çevrende deri iş yapan varsa git o korumalar için o cekete cırt diktir karşılığınıda korumalara dikerler böylece daha sağlam olur zaten gelende marka ceketlerde bile cırt ile tutturuluyor

vallahi benimde 2 tane harbi deri montum var ama böyle bişey hiç aklıma gelmedi gidip korumalı monta 260 lira verdim.bi dene olursa bizede söyle

satın alacağın korumaları (5Adet) ayakkabı tamircisinde dirsek sırt ve omuz kısımlarına diktirtebilirsin:) Mont kaliteli ise süper olur. Ancak dikişlerden su alabilir:silent:

montların içinde cepler var korumalar içine giriyor o şekil bir şey düşünsen:cat:

Bence deneme bile çünkü korumalı montlar dirsekte ve omuzda korumalar nedeni ile biraz daha geniş olabiliyor.Koruma takıldıgı zaman o aradaki pay kapanıo.Senin montunda eger koruma taktından sonra seni rahatsız etmiyecek kadar boşluk varsa yaptır ama eger sana normal gelio,boşluk yok ise hiç yeltenme montuna yazık edersin...

denenebilir hatta belkı basarıya da ulasırsın ama ugrasmazdım yerınde olsam maddı durum yerındeyse orj. alırdım

Arkadaşım benim uyguladığım yöntem is şöyle:Yazlık korumalı montum vardı.Gidip cok kalın derisi olan (yaklaşık 4 kg ağırlığında)geniş bir mont aldım.Kışın bu deri montu korumalı montun üzerine giyiyorum ve süper oluyor...
Elbette korumalı deri mont en güzeli ama en son sorduğum monta yaklaşık 900 YTL fiyat verildiği için alamadım.

Bence deneme ortaya çokta iyi sonuç çıkacağını sanmıyorum.Kendin yapmaz bir deri diken bir terziye gidersen belki .Senin yapıştıracağın yapıştırıcıyla hiçte sağlıklı olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence deneme ortaya çokta iyi sonuç çıkacağını sanmıyorum.Kendin yapmaz bir deri diken bir terziye gidersen belki .Senin yapıştıracağın yapıştırıcıyla hiçte sağlıklı olmaz.
katılıyorum valla kardeş çelik yapıştırıcısıda kullansan yapışmaz ancak bi bilene yaptırırsan çelik gibi olur:cherry::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar