KORUMA TAKOZU

Koruma takozları tamam yan yatma halinde grenajı koruyor ancak bunlar şasiye bağlanıyor ve şasinin yamulmasına sebep olur mu? yeri gelmişken sorayım bende :silent: Birde bu adamın neden düştüğünü bulursak koruma takozuna da ihtiyaç kalmayacak :thumright sanki bana motoru fazla yatırdı ve fazla gaz açtı gibi geldi...

Koruma takozları şasiye baglanir ancak direk duz demir gibi baglananlarin sanirim darbe emici ozelligi var. Mesela benim motorumda koruma takozu L seklinde. Haliyle darbe geldiginse sirek sasiye iletmek yerine kendisi egiliyor. Egildi de :) ancak karenajda nokta cizik yok. Sinyal bile kirmadi ne hikmetse bosluga denk geldi heralde.

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek var mı yazdığım yazıya cevap alamadım da koruma takozunu geri takabilmek için ne yapmam gerekiyor resmi daha önce yazdığım yazıda var teşekkürler.

eskiden koruma takozları için yerde sürüklenen motorun sıçrayarak taklalar atmasına sebeb olabiliyor deniyordu? doğruluk payı varmı'dir

Öyle birşey olabilme ihtimali bence çok zor,belki çok sert bir yay ile,belki
Bu kesin kaporta aksamı satanların uydurmasıdır :wiinkk:

egzozibasak yada gidon uçları da koruma takozu gibi asfalta vuruyor - deyiyor. onlar takla attırmadı sektirmedi de tekoz mu sektirdi =) hee tabi bayrak direği gibi up uzun yaparsan o zaman birşey diyemem.

yumuşak,darbeyi emecek yapıda ve sürüklendiğinde eriyecek malzemeden olursa iyi olur. Bende sanayide kendim yaptırayım diyorum. Teflon mu kestamit mi kullansam yoksa başka alternatif malzeme öneren var mı?

Merhaba arkadaşlar daha yeni foruma üyeyim daha önceden 125 lik ybr kullanıyodum şimdi yeni pulsar200 rs aldım koruma takozu nasıl taktırabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar