Koruma Ekipmanları Bizi Nasıl Korur (İZLE)

Youtube'de gezinirken gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim özellikle koruma ekipmanı kullanmayanlar izlerse daha iyi olur.

-Kaza Anında Motosiklet Ekipmanları Bizleri Nasıl Korur ? Cevabı Aşağıda'ki video'da.

:sunny::pale:

Canım motor gitti ya la :( Pek de bişey olmamış gibi adamcağıza ama tabi ki ekipmansız olsa domates salçasına dönmüştü.

ben görmiyorum başka sitede m yayınlanamaz diyor..

Youtube linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

Son 2 yuvarlanma yalandı ya.. Varsın olsun bakalım :)

son iki yuvarlanmayı falan bilmem Ama ekipmansız bu şekilde düşüldüğünde alınacak hasarı tahmin edemiyorum.

Ekipman önemlidir geçtiğimiz pazar şileye viraj yapmaya gittik ortalama viraj hizlarimiz 140-160km/h idi aramızda 5mt mesafe vardı viraja girdiğimizde gözümün önünde sol bariyere doğru açıldı motor tam yanindayken bariyere girdi motor ve arkadaşımı sol aynadan sürüklenerek arkamdan geldiğini izledim içeri doğru iyice kontra basıp benide dusurmesinden yırttım arkadaşın üzerindeki ekipmanlar çok kaliteli sayilmayacak prosev diye bir marka şükür kendisinde hiç bir şey yok sol tarafı köpek parçalanmış gibiydi ambulans tesadüfen arkamizdaydi motor 40metre sürüklendi çamurda durdu o ekipmanlar bile çok iyi korudu giyinin arkadaşlar yada motor surmeyin

Ekipman önemlidir geçtiğimiz pazar şileye viraj yapmaya gittik ortalama viraj hizlarimiz 140-160km/h idi aramızda 5mt mesafe vardı viraja girdiğimizde gözümün önünde sol bariyere doğru açıldı motor tam yanindayken bariyere girdi motor ve arkadaşımı sol aynadan sürüklenerek arkamdan geldiğini izledim içeri doğru iyice kontra basıp benide dusurmesinden yırttım arkadaşın üzerindeki ekipmanlar çok kaliteli sayilmayacak prosev diye bir marka şükür kendisinde hiç bir şey yok sol tarafı köpek parçalanmış gibiydi ambulans tesadüfen arkamizdaydi motor 40metre sürüklendi çamurda durdu o ekipmanlar bile çok iyi korudu giyinin arkadaşlar yada motor surmeyin

Arkadaşınıza'da sizede büyük geçmiş olsun, Allah Beterinden Saklasın. Bu video'da apaçi gibi gezen arkadaşlara ders olur belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar