Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
speetfire'ın 19 dakıkalık ybr incelemesinde gördüm gayet güzel görünüyordu e tabi ülkemde herkes şekilci olmuş şekilde şekil bok atıcak şey arıyorlar ben yinede taktırmayı düşünücem
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ŞART.ben de ybr kullanıyorum hem ben hem babam kazalarımız oldu büyük faydasını gördük.en azından babamın bacağı kırılmıştı olmasa.ayrıca bandırma yetkili servis kaban motor var,kesinlikle güvenme,ben güvendim tamir ettim diye 200 lira aldı bir işe yaramadı bozuk kaldı motor.sonra buldum kendim sorun 5 liralık bujiymiş.üstelik sözde periyodik bakımını da yapmıştı
bandırma kaban motor yazdım bunu geçmiş olsun bu işler sıkıntılı biraz insanlara güven kalmadı, siz böyle diyorsanız taktırayım ya yeniyim sonuçta düşeceğim aklıma gelmiyor ama düşmeyen motorcu yok piyasada elbette düşeriz yanlarız o yüzden taktırayım ben
Ben kaza ettigimde sol tarafıma toyota hilux kamyonet vurdu agır araç tali yoldan çıkarken koruma demiri olmasa ayağım kırılabilir veya kopabilirdide ilk temas ayagım değil koruma demiri oldu kaza sonrası koruma demirini onardım fakat güvenemedigimden yenisini aldım hoş güzel duruyor dizlerim ufaktan değiyor koruma demirine ama güven veriyor
sadece motoru yan yatırmakta motora ve sana gelen zararı azaltmakla kalmaz, trafikte aralardan geçerken de kapı açan araç sürücüsü(!) olursa ayağının bacağının kapıyla motor arasında kalıp ciddi zarar görmesini engeller.