Kortej için kiralık motor aranıyor!!

Arkadaşlar İstanbul/Bağcılarda ikamet etmekteyim. 29 Ekim kortejine katılmak istiyorum. Sıkıntılardan dolayı motosiklet daha alamadım. Uygun fiyata scoter veya maxi scoter kiralamak istiyorum. Fazla motosikleti olan hediye de edebilir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

İstanbul Avrupa yakası motosiklet gelinip teslim alınır. Cuma akşamı alıp, pazar akşamı geri getireceğim.. Bir şüpesi olan için de kimliğimi verebilirim..

cumadan pazara 3 gün kortej yapacam diyorsun yani buradan ankaraya kadar? :mrgreen:
Şaka bir yana sadece o gün kullanmak üzere piaggio ya gidebilirsin..kiralıyorlardı geçen yaz hala devam ediyorsa..

cumadan pazara 3 gün kortej yapacam diyorsun yani buradan ankaraya kadar? :mrgreen:
Şaka bir yana sadece o gün kullanmak üzere piaggio ya gidebilirsin..kiralıyorlardı geçen yaz hala devam ediyorsa..

Yok abim. Ben şaşırdım yaw zaten cuma 29 ekim :) Perşembe akşamı alıp c.tesi akşamı ya da cuma geri veririm..

Piaggio demişken normal bayisi mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------

PERŞEMBE akşamı motosiklet teslim alınır. CUMARTESİ akşamı geri teslim edilir.

Piaggio bayileri tabi..Ferco motor var..Bir ara bakalım yarın ne diyecekler..

Sahibindene kiralık araçlar : motosiklet bölümüne bir bak...
Ama dikkat et herkezden alınmaz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3 güne 300 isterler...300 daha koy git bi çinli al..... :p

Dediğim gibi sahibinden comda var ama dikkat et sonuçta imza filan isterler !!

Uğraşıp durursun

a2 ehliyetin varmı dostum
Var tabiki..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

Lamborghini arkadaşın kiralık motosikleti varmış onu kiralayacağım. Allah kısmet ederse cuma günü kortejde yerimi alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar