ceyhun383 Katılım 23 Eki 2015 Mesajlar 455 14 Ocak 2016 Konu Yazar #1 Arkadaşlar bi korna daha takıcam ebube korna bunun aynısından nerden bulabılırım alt alta takıcam
hakikiteker Katılım 25 Eyl 2014 Mesajlar 1,913 14 Ocak 2016 #2 Aynından alıp keser biçer altına yapıştırırım ben olsam, iyi işçilik takıntım var. Bir de abuba olmasın o :mrgreen: Edit: ebübe imiş ::koop:: Hepsi bir arada :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=2LKJwsmKXig Son düzenleme: 14 Ocak 2016
Aynından alıp keser biçer altına yapıştırırım ben olsam, iyi işçilik takıntım var. Bir de abuba olmasın o :mrgreen: Edit: ebübe imiş ::koop:: Hepsi bir arada :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=2LKJwsmKXig
ayzek Katılım 11 Mar 2015 Mesajlar 2,412 14 Ocak 2016 #3 sinyal kolu olmazmı acaba aklıma takıldı sola aldıgında biri saga aldıgında öbürü çalmazmı sonuçta bir nevi anahtar oda
sinyal kolu olmazmı acaba aklıma takıldı sola aldıgında biri saga aldıgında öbürü çalmazmı sonuçta bir nevi anahtar oda
ceyhun383 Katılım 23 Eki 2015 Mesajlar 455 14 Ocak 2016 Konu Yazar #4 ayzek' Alıntı: sinyal kolu olmazmı acaba aklıma takıldı sola aldıgında biri saga aldıgında öbürü çalmazmı sonuçta bir nevi anahtar oda Genişletmek için tıkla ... oda olabilir ama o benım için karmaşa ya ben dırek yaparım o tuşu bulursam
ayzek' Alıntı: sinyal kolu olmazmı acaba aklıma takıldı sola aldıgında biri saga aldıgında öbürü çalmazmı sonuçta bir nevi anahtar oda Genişletmek için tıkla ... oda olabilir ama o benım için karmaşa ya ben dırek yaparım o tuşu bulursam
Draconian Katılım 8 Ara 2015 Mesajlar 1,206 14 Ocak 2016 #5 O boyutlarda tuş var elektrikçilerde. Olmadı bi anahtar (açma kapama şeysi) alıp sadece tuş kısmını sökersin.
O boyutlarda tuş var elektrikçilerde. Olmadı bi anahtar (açma kapama şeysi) alıp sadece tuş kısmını sökersin.
E erensipahi Katılım 21 Eyl 2011 Mesajlar 546 14 Ocak 2016 #6 motosiklet parçası satan yerlerde satılıyor düğme kırılmıştı değiştirmiştim 5 yada 7 tl civarı bi fiyatı vardı 3 sene önce :bestmt:
motosiklet parçası satan yerlerde satılıyor düğme kırılmıştı değiştirmiştim 5 yada 7 tl civarı bi fiyatı vardı 3 sene önce :bestmt:
tinerci Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 887 14 Ocak 2016 #7 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ya bu başlığı ha bire "Kornişon turşusu nerede bulabilirim" diye okuyorum her seferinde şaşırıyorum.