korna çalısmıyor?

arkadaslar ben alarm setının kornasını motora takmak ıstıyorum sadece sırenını yanı ama taktığımda calısmıyor neden calısmıyordur yardım edersenız sevınırım ?

suan üstündekı bu

takıcagımda bu

korna aküden alıyorsa elektriği motor çalışmaz durumda elektriği kesebilir ve korna çalışmayabilir.. bu benim fikrim daha tecrübeli arkadaşlar eminim sana net yardımcı olacaktır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Resimde görülen siren doğrudan 12 volt verice çalışan sirenlere benzemiyor.Dışarda 12 volt verip denedinmi?

diğer kornanın kablolarını bağlayıp çalıştırabilirmisin:)

Resimde görülen siren doğrudan 12 volt verice çalışan sirenlere benzemiyor.Dışarda 12 volt verip denedinmi?

12 volt dısardan derken adaptor vasıtasıylamı oyle denedım yıne calısmıyor sadece alrm kutusna bağladığımda calısıyor yanı alrmla bırlıkte ama ben alrmı takmak ıstemıyorum sadece kornayı kullanmak ıstıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

diğer kornanın kablolarını bağlayıp çalıştırabilirmisin:)

okadar geri degılız yanı denedık herhalde :cherry:

Elektrik Verince Çalışmıyorsa Büyük İhtimalle Alarm Kutusunun İçerisinde Bir Devresi Var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Siren

Elindeki sireni kullanamazsın bu durumda.Doğrudan 12 volta bağlanınca çalan tipleri var 10.- TL civarında.Onlardan alman gerekiyor.
Neden olmuyor dersen,onu sadece hoparlör gibi düşün.Alarm sinyal gönderince sesi çoğaltıyor.Çok ses çıkaran korna arıyorsan seçenek çok,internetten arayınca.

Elindeki sireni kullanamazsın bu durumda.Doğrudan 12 volta bağlanınca çalan tipleri var 10.- TL civarında.Onlardan alman gerekiyor.
Neden olmuyor dersen,onu sadece hoparlör gibi düşün.Alarm sinyal gönderince sesi çoğaltıyor.Çok ses çıkaran korna arıyorsan seçenek çok,internetten arayınca.

anladım ayrı alcaz onlar ama ben elımde var dıye kullanmak ıstıyordum ama sımdı dısardan gıdıp f1 kornası dırek alcam :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

[/COLOR]

okadar geri degılız yanı denedık herhalde :cherry:[/QUOTE]

:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar