Hakkını yemeyelim Riderdenim videosu iyiydi :cherry:
sırf o yüzden tech90 aldım
Hakkını yemeyelim Riderdenim videosu iyiydi :cherry:
sırf o yüzden tech90 aldım
Ben de aynı markanın Overlap pantolonunu aldım![]()
Şu an bütün kanallar kim sponsor olursa o gruba fan boyluk yapıyor ki adamlar akan para kazanç kesilsin istemez öyle ya da böyle övmek zorundaki ki yaptıkları masraf emek boşa gitmesin, bir de şu var siz aldığınız her motorun incik cıncık eksiğine kadar söylerseniz markalar sizi ne test sürüşüne ne tanıtımlara ne etkinliklere çağırır ne de bayilerden test motoru alamazsınız haliyle kanalda inceleme yapıcak bir araç alet vs olmazsa kanalda gider misal ben , bir heves girdik motovlog işine sonrasında hem motor bulamadığım hem de kendi motorumu satınca etkinlik vs gitmek sıkıntı olunca (kask,mont ekipmanları toplu taşımada yanında götürmekten bahsediyorum) haliyle o işten uzaklaşıyorsunuz.
Burada herkes sponsor bulana kadar ben öyle çekerim ederim der honda çıkta verse altınıza bir motor canım honda yada ducati çıksa al bunu sana verdik kullan dese bir allahın kulu desmo pahalı ilik kemik emcüklüyor demez hatta desmoyu sevimli göstermek için servis içinde çekim yapıp fiyat bile vermezler.
o yüzden kimse kimseyi kandırmasın ben tarafsızım ya da tarafsız incelerdim diye bu arada para yok kazanamıyorum diyen kanallara da tenezzül etmeyin para zaten youtube izlenmeden değil diğer reklam ve çevre faktörlerden gelen gelirlerden geliyor.
son olarak merak eden olursa diye kendi kanalımıda ekliyorum belki bir gün devam ederim diye kapamadım.
https://www.youtube.com/@motorkafa_motovlog