KORLAS-Hayabusa

arkadaşlar, dün yani 13.05.2006 tarihi saat 17:00 civarlarında Bağdat cadddesi KORLAS'ta bir Hayabusa gördüm ama gözlerime inanamadım.. yanımda fotoğraf makinesi olmadığı için foto çekemedim ama bu motoru bilen gören varsa lütfen anlatsın çünkü çok merak ettim..

yanımda dayım vardı çok fazla inceleyemedim ama full modifiyeli pırıl pırıl bir makineydi.. en dikkat çekici özelliği arka lastiğin daha geriye çekilmiş olmasıydı yani iki tekerlek arası mesafe oldukça fazlaydı.. deponun üzerinde bir kaç elektronik parça ve küçük göstergeler vardı, sanırım nitro'yla ilgili bişeyler ama motorun sağına soluna bakmama rağmen nitro tüpü göremedim.. üzerinde Dyno... gibi bişeyler yazıyodu ve kablolar deponun yanından motora doğru gidiyodu.. sonra motorda egzoz susturucusu falan yoktu ufacık iki parça bir egzoz çıkışı motorun sağ tarafında grenajdan hafifçe dışarı çıkmıştı sanki külah gibi şekli vardı ama oldukça küçüktü..

Böyle bir motosikletti işte.. şimdi bu motosikleti bilen gören gücünü bilen duyan var mı? çok merak ettim lütfen biri beni bilgilendirsin...

ben tarabya'da oturuyorum, o taraflara çok az geçiyorum ama evi Korlas'a yakın birisi foto da çekip bizimle paylaşırsa çok makbule geçer...

evrim geçirmiş hayabusalar

Hayabusa_3_wheel.jpg

Hayabusa%20ALL%20chrome.jpg

senin dedeğinde bu olsa gerek. bende bağdat caddesinde görmüştüm

suzuki-hayabusa-gsx-r-1300.jpg

Suzuki_GSX1300R_Hayabusa.jpg

yok benim dediğim o hayabusa değil.. benim dediğimin arka lastik epey geride hem akrapoviç egzozu falan da yok. ayaklığın altında kalan küçücük bir egzoz çıkışı var.

dünyadaki örnekleri biliorum ama böytle bişeyi Korlas'ta görmek beni çok şaşırtı.. çok güçlüymiş gibi duruyodu.. açık hava filtresi de vardı..

İzmirdede çok harika boyanmış bir hayabusa var hatta Bodrumda enduro yarışı otganizasyonu vardı oraya gelmişti çok güzel bir makinaydı

ya arkadaşlar boyalı falan değil bu, modifiyeli bir Hayabusa'dan bahsediyorum ben KORLAS'ta, bilen yok mu hiç bu motoru??

abi ikinci resimdeki zenci elemanın motoru nasıl öyle ya.. bittim resmen.. ::baaas:: ::sas:: ::exclaim: ::exclaim:

ilnapoli' Alıntı:
ya arkadaşlar boyalı falan değil bu, modifiyeli bir Hayabusa'dan bahsediyorum ben KORLAS'ta, bilen yok mu hiç bu motoru??
puhauah sinirlendi
cvp verin bee sizde ne lafı dolandırıyonuz
:p

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abi ikinci resimdeki zenci elemanın motoru nasıl öyle ya.. bittim resmen.. ::baaas:: ::sas:: ::exclaim: ::exclaim:
yokbe sarışınlığına aldanma o kadarda güzel değil :queen:

Son düzenleme:
ya arkadaşlar yok mu hiç bahsettiğim motoru gören bilen?

boy

@ilnapoli
ya arkadaşlar yok mu hiç bahsettiğim motoru gören bilen?
Ben bahsettiğin motoru Bağdat Caddesi'nde gördüm. Drag için hazırlanmış bir makina. Adam benim siyah 1000RR'ı görünce hava atmak için gazlamıştı. Alet hakkında detaylı bilgim yok ama arada görüyorum caddede.

yaf adana olsa 21 tane var hepsinin resmini koyarız,ama istanbul olunca sıkar biraz:queen: niye bu kadar merak ettin anlamadım

@boy, kaç HP'dir o motor bir tahminin var mı?

@MoTor, abicim motoru bi görsen internette tv de gördüğümüz modifiyeli hayabusa'ların aynısı, çok uğraşmışlar belli, çok da para harcamışlar. sanırım Türkiye'de eşi benzeri yok. üzerinde ne var, gücü ne kadar falan onu merak ettim.

Arkadaşım aldığım bilgilere göre gördüğün hayabusa da nitro falan yok ama turbo motor var ve 380 beygir olduğu iddia ediliyor,eksoz susturucusu grenajdan dolayı görünmüyor....

o gordugun hayabusa 500 ps turbo hayabusa sahıbı amerıkalı cengız...

arkadaslar ben istanbuladan değilim ama dün forumda gezinirken gördüm bu motoru..eger prometheus linki vermemis olsaydı ben koycaktim fotoları..galiba bahsedilen motor o..ayrıca forumdan takip ettiğim kadarıyla motor 500 beygirmiş..her türlü modifiye mevcut makinede ayrıca deponun üzerinde ki cihazın ne olduğu merak ediliodu galiba o turbo timer arkadasım söyledi..benimde bildiklerim bunlar bu motorla ilgili

Son düzenleme:
KoRLaS :) Motosiklet in ewrim geçirmişş hali bu olsa gerek :queen:

bu olması lazım degilse sen rüya görmiş olabilirsin tam 500 beygir var bu hayabusa da ...

:)

korlas ın yaptığı bu motor 500 bg. ,turbo, azami hız 400+ ,triptonic vites , çok özel bir araç .. harcanan para ise 45000 euro oda cengizin söylediği :) (belki işçiliğide içindedir )

evet bende biliyorum bu motoru 550 hp son hızı 440 civarında diye duydum bi arkadaşımın yakından tanıdığı bi motor özel yapım 1500 cc hatta özel bi yakıt kullanılıyomuş bu motor için 80000 ytl ye almak isteyen olmuş ancak vermemişler yalan olmasın duyduğumu söylüyorum

500 bg Hayabusa

O motor cengiz missenin motoru türkiyede ve dünyada tek 500 bg hayabusa.Üzerinde 110 adet performans parçası var.yaklaşık olarak parçaların maliyeti 35000 dolar eklenen parçalar ve daha fazlası motorize dergisinin ocak 2007 sayısında ayrıntılı yazılmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar