- Konu Yazar
peki şimdi burda avukat falan varmı forumda.
Son düzenleme:
maxiscooter ben babamın ehliyetini öne sürmedim canım kardeşim olay anlattım sana sen nerenle dinlioisan öyle anla iki tane 1407 ceza yedim buda beni ilgilendiriyor sıkıntı yok öderim ve 17 bin km yaptım 7 aydda sıkıntım yok siste gece gündüz kötü şartlarda kullandım kaç kişi görüyorum ehliyeti varda ne oluyo kaza hatalı sollama bna masal anlatmayın sadece prosedür ehliyet sanki birşey ögretiyorlarda bana konuşuyosun iki şey arasından geçip bi kaç parkla trafiğe çıkamazsın arkadaşım hade bndn bu kdr allaha emanet olun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
6 kardeşin babanın annenin eli sana bakıyor yaptığın çiftçilik ama traktör sürmicen malını satmaya gitmicen ehliyetin yok die geçicen onları kardeşim mecbursan taksi tutarmışın taksiye yükleyelim 5 tonu çeksin para kazanmak için yapılan yanlışlarda wardır sen bakmıyosun onlara
peki şimdi burda avukat falan varmı forumda.
aklıma tüküreyim a2 var amma b yok anasını satayım vand sen yapma kafayı yedim 2 ayda ama hakimi buldum beraat olursun dedi yüzde 70 çünki ben zararı kendi cebimden karşıladım honda cgl vardı sattım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
ahah wand abi nerelerdesin sen