Arkadaşlar çakıllı asfalt yolda kaza yapmıştım 2 ay önce yazlıkta kayıp yan yatmıştım.O günden beri motosiklet kullanırken bozuk bir yola geldiğimde sanki her an düşecekmiş gibi oluyorum.Mesela sağ tali yola girerken az çakıl olsa bile bir korku geliyor içime.Acaba çokmu korktum?Veya sürüş tekniği olarak mı bir eksiğim var? Düşünceleriniz çok önemli benim için şimdiden teşekkürler...
mrb,
ilk önce bir kaç gün zihnen ve fiziken ara ver
sonra full çakılın üzerinde full korumayla alıştırmqaya başla ve işi gittikçe cıvıt
bir süre sonra çakıla bakışın değişecek, ancak hepimiz biliyoruz ki asfalt üzerindeki çakıla yapacak şey az olduğundan, böyle bir zeminle karşılaşma ihtimali hep zihinde olmalı, kıyafet te ona göre
hem muhabbet olsun hem de cesaret verir mi bilmiyorum ama başımdan geçeni anlatayım(şekil olur), bodrumda 16 yaşındayken 3 kişi 3 scooter kiraladık, bodrum-turgutreis yapıyoruz bende sadece şort ve terlik var, yanımızdaki fırlama kısa yoldan diye bir yere soktu patika dibi kum üstü çakılda bitiyor, aşağı inen çakılıyor, bizde o zamanlar "delikanlının hasosu terso olandır" desturundanız, kaporayı yakacak halimiz yok, mantara bağlarız, kaldı ki kapora arkadaşın babasının ve babasının da haberi yok-olsa ne olur(hazine-fon yönetimi konularındaki beceriler ordan geliyor bak düşündükçe hey ulan kaç sene oldu) ne yapalaım aşağı inince motor çakıldığında bir şey olmasın diye altına attım kendimi ama kalktığımda sırtıma bakan öğürüyor, kıyma olmuş ama ben farkında değilim, ipimde de değil açıkçası motor sağlam ya, neyse akşam oldu biz kiraya veren adama vardığımızda kumsala yakındı, benzin daha var diye kumda spin attırdık bolca , neyse denize girdik sonra tuzlu su iyice yaktı akşam duşa giricem giremedim çifte ayna ile bir baktım ohaaaa, ama ders oldu çaıklı yapacağı, o yüzden hep aklımdadır, yolda hareket görmesem bile hareket olma ihtimalinde fren yapıp kaplumbağa gibi dikilip kafayı uzatıyorum, zemin de aynı, zift,su,slyangoz köpek, tavuk, lama her şey çıkabilir. hiç bir şey olmasa güzide arabalı gerzekler virajın ötesinde nasılsa 3. arabaya yer var diye viraj girişinde sollama yaparlar, ama sen viraja yatacağından şerit çizgisinde olacağını düşünmez (bkz. riva yolları taştan)
sen beni bir de yaşlanınca gör bu çene nasıl duracak ben de bilmiyorum
huzur evi çifte aidat kesecek gibi

ale:
sağlıcakla kal