Korkularınızla Yüzleşin , Motorunuzu Yatırmaktan Korkmayın !

Aslinda bende son zamanlarda denemeye basladim diz olayini.dizlerimi acmadan da cok dengeli ve duzgun donebiliyordum ama farkettim ki dizler de ayni cene goz kafa gibi virajda yonlendirici.cok tuhafima gitti ilk once ama kesinlikle ise yariyor diz de cene gibi dogru aciyi tutturmamizi sagliyor yani yanlis bir aliskanlik degil bence.

Hocam eğer boyunuz uzun ise, gövde kol ve baş kısmının içeriye yatarken, dizi sıkı sıkı tutmaya çalışmak zaten bir rahatsızlık veriyor. Sandalyede otururken bile deneyebilirsiniz.

Kitabını okumuş olanlar daha iyi anlayabiliyor. Türkçe alt yazılı.

http://motosiklettv.web.tv/video/twist-of-the-wrist-ii-turkce-alt-yazili-bilegin-dansi__e3qvzufhevq
Linki : http://motosiklettv.web.tv/video/twist-of-the-wrist-ii-turkce-alt-yazili-bilegin-dansi__e3qvzufhevq

Herhalde bi 4 kez izlemişimdir, orda teoriden bahsediyorlar ama biz burda teoriyi uygularken yaptığımız alışkanlıkları sorguluyoruz.

Vallahi çok sevindim, 1 yıldır forumdayım ilk başlarda resmen aşık olmama rağmen bi süre sonra birbirini üstün görmesinden tut kekosuna saçma şeyler yüzünden bazen forum soğutuyordu kendinden.Çok uzun zaman sonra hiç tartışmanın olmadığı saygı çerçevesinde bilgi paylaşımı yapılan bi konuyu zevkle okudum ve kendimce bi şeyler öğrendim.Hepinizin eline sağlık hocam :)

arkadaşlar bu konuyu okudum, evin ordaki viraja yatarken düştüm. şuanda şişli etfal hastahanesindeyim. ben etttim siz etmeyin

not : espiri tabi :) :)

Dizimizi neden açmamız gerektiği ile ilgili , izlemenizi öneririm. Daima dıştaki pege basıyor ve vucut ağrlığımızı dizimizle depoya aktarıyoruz, iç taraftaki ayak topukla motoru kavrıyor dizimizi açarak üst gövdemiz için hem alan açıyoruz hem de doğrulmak için iç taraftaki ayağımızı kullanırken kuvvet almamızı sağlıyor. Tam ifade edemedim lakin videoyu izlerseniz ifadeyi daha net anlayabileceksiniz. İşin sırrı gidondan destek almadan normal poziyona gelebilmek ve diz kapalı iken bunun zor olduğunu söylüyor...

Dizimizi neden açmamız gerektiği ile ilgili , izlemenizi öneririm. Daima dıştaki pege basıyor ve vucut ağrlığımızı dizimizle depoya aktarıyoruz, iç taraftaki ayak topukla motoru kavrıyor dizimizi açarak üst gövdemiz için hem alan açıyoruz hem de doğrulmak için iç taraftaki ayağımızı kullanırken kuvvet almamızı sağlıyor. Tam ifade edemedim lakin videoyu izlerseniz ifadeyi daha net anlayabileceksiniz. İşin sırrı gidondan destek almadan normal poziyona gelebilmek ve diz kapalı iken bunun zor olduğunu söylüyor...

https://www.youtube.com/watch?v=XB14B38CU0g

çok güzel videoymuş bu ya. paylaşım için teşekkürler.

Kocaeli İl Temsilcisi
Vallahi çok sevindim, 1 yıldır forumdayım ilk başlarda resmen aşık olmama rağmen bi süre sonra birbirini üstün görmesinden tut kekosuna saçma şeyler yüzünden bazen forum soğutuyordu kendinden.Çok uzun zaman sonra hiç tartışmanın olmadığı saygı çerçevesinde bilgi paylaşımı yapılan bi konuyu zevkle okudum ve kendimce bi şeyler öğrendim.Hepinizin eline sağlık hocam :)

Teşekkür ederim sağolun güzel yorumunuz için . :)

Birader sen hep geç kalıyorsun adamın suçu yok :) Biz izledik bile :king:

Valla bende açmadı bir türlü linki anlamadım . :)

arkadaşlar bu konuyu okudum, evin ordaki viraja yatarken düştüm. şuanda şişli etfal hastahanesindeyim. ben etttim siz etmeyin

not : espiri tabi :) :)

Açtığım konu yüzünden hastenelik oldun desene :p

https://www.youtube.com/watch?v=XB14B38CU0g

Faydalı bir video olmuş teşekkürler . :)

Virajlarda baya korkuyorum baya yavaşlayıp öyle dönüyorum düşme korkusundan bu yazı için teşekkürler:)

Kocaeli İl Temsilcisi
Virajlarda baya korkuyorum baya yavaşlayıp öyle dönüyorum düşme korkusundan bu yazı için teşekkürler:)

Ben teşekkür ederim . Düzgün bir eğitim ile bu korkularınızı azaltabilirsiniz . Tabi en önemlisi asfaltı güzel bir viraj ve 2 adet güzel yol tutan bir lastik . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
tam da bu konuya uygun bir video...
farklı bir açıklaması var mı bilmiyorum ama daha da yatırması gerektiğini düşünüyorum

http://www.skoften.net/item/invoegen_op_volle_snelheid_blijkt_toch_een_slecht_idee

video olarak eklemek istedim ama olmadı link veriyorum

Video'daki olayda tam da açtığım konuyu destekler nitelikle . :) Viraja iç taraftan değilde dış taraftan girip gideceği yere baksaydı , böyle bir olayla karşılaşmazdı . Bakışınıda kilitlediği için diğer şeride o tarafa doğru gitti .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar