Korkularımı yendim :)

araba arasından bugün kontrol ettiğim hallde geçişte artcımın ayağına gelip araç çarptı ben adamı gördüğüm halde sola doğru yanaştım adam hala beni görmedi sebebi yanındaki, yolcusuna dönmüş muhabbet ediyor bukadar geniş olamaz insanlar şaka gibi ve hiç bişi olmamış gibi yoluna devam ediyor

Sen yinede dikkatli olmaya bak.7 senedir motosiklet sürücüsüyüm hala kendime cok güveniyorum demem temkinli surerim.motosiklet şaka degil :)

İşe gitmek için motor kullanılmaz.Şehir trafiğine motorla girilmez.Elbette mecbur kalan arkadaşlar vardır.Onlara sözüm yok.Ama imkan varsa başka yöntemler kullanılmalı.Toplu taşıma tercih edilmeli.Şehir trafiği motoru kaldırmaz.Ben zorunlu olmadıkça motorla şehir trafiğine girmem.Motoru arada gezmek için kullanmanızı tavsiye ederim.6 senedir aktif motosiklet kullanıcısıyım.Başına ne geldiyse şehir trafiğinde geldi.Daha geçenlerde bi doblonun arkasından son sürat bi bisiklet kendini önüme attı.Kafa kafaya çarpıştık.

Son düzenleme:
İşe gitmek için motor kullanılmaz.Şehir trafiğine motorla girilmez.Elbette mecbur kalan arkadaşlar vardır.Onlara sözüm yok.Ama imkan varsa başka yöntemler kullanılmalı.Toplu taşıma tercih edilmeli.Şehir trafiği motoru kaldırmaz.Ben zorunlu olmadıkça motorla şehir trafiğine girmem.Motoru arada gezmek için kullanmanızı tavsiye ederim.

bana gore kotu bir tavsiye verdin dostum:)

İşe gitmek için motor kullanılmaz.Şehir trafiğine motorla girilmez.Elbette mecbur kalan arkadaşlar vardır.Onlara sözüm yok.Ama imkan varsa başka yöntemler kullanılmalı.Toplu taşıma tercih edilmeli.Şehir trafiği motoru kaldırmaz.Ben zorunlu olmadıkça motorla şehir trafiğine girmem.Motoru arada gezmek için kullanmanızı tavsiye ederim.6 senedir aktif motosiklet kullanıcısıyım.Başına ne geldiyse şehir trafiğinde geldi.Daha geçenlerde bi doblonun arkasından son sürat bi bisiklet kendini önüme attı.Kafa kafaya çarpıştık.

O ne demek abi, salonda mı kullanacaz motosikleti? Motosiklet ne amaçla kullanılırsa kullanılsın bir ulaşım aracıdır ve şehir içi ulaşımda tehlikesizdir demiyorum ama son derece mantıklı ve eğlencelidir.

Dikkat et Motorla İnsan öğrenıyorum derken Değil öğrendim diyince Kaza yapar

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT

Kazaların çoğu şehir içinde oluyordur doğrudur, fakat dikkat edilirse, olmuş kazaların aslında önlenebilir kazalar olduğunu gördüm.
tavsiyenize gelince, toplu taşımayı kullanacak olsak motor almazdık zaten, bu alet zevkli olduğu kadar gün içinde de elimiz ayağımız görevinde, ayrıca bana kalırsa her gün motosikletine binmeyen kişi yeteri kadar refleksleri kuvvetli olmayan ve ani karar verebilme yetisinden zayıf kalmış bireylerdir.

biz motosikletimizi çok seviyoruz, bankamatikten para çekerken bile üzerinden inmiyoruz, dolayısıyla motorcu ruhumuzu bi tahmin edin bakalım :D
1 gün rüzgar yemesem moralim bozulur be.

Tespite gel. Onlarca yıldır şehiriçi ulaşımın en rahat yapıldığı aracı sadece gezmek için mi kullanalım? Ayrıca şehir trafiği bence yalnızca motoru kaldırır. Evet tehlikelidir. Dikkat gerektirir ki bu iyi bişeydir. Ama en yoğun saatte yeşilköyden kadıköye 40 dakikada gelebilyorsam bu araç bence tam şehire göredir.

Ayrıca 6 senede sizi şehir trafiğinden bu kadar nefret ettirecek bu kadar şey yaşadıysanız bence sürüşünüzü bir gözden geçirin derim...

Sağlıcakla.

Allah belanı versin Tır şöforu! ne güzel cesaret gelmişti, eve dönüş yolunda nereden çıktın karşıma! Hadi çıktın tamam, bari üzerime sürmeseydin, hadi sen sürdün onu da anlıyorum, ulan scooter sende az akıllı olsana, bi frende bile illa hemen kaycam da kaycam, buz pateni yapmaya almadım seni; bi akıllı ol ya! tekerin yere bassın azıcık! ::ranntign

Tamam beyler eski kıvama geldim! korkuya devam ::150::

Son düzenleme:
Allah belanı versin Tır şöforu! ne güzel cesaret gelmişti, eve dönüş yolunda nereden çıktın karşıma! Hadi çıktın tamam, bari üzerime sürmeseydin, hadi sen sürdün onu da anlıyorum, ulan scooter sende az akıllı olsana, bi frende bile illa hemen kaycam da kaycam, buz pateni yapmaya almadım seni; bi akıllı ol ya! tekerin yere bassın azıcık! ::ranntign

Tamam beyler eski kıvama geldim! korkuya devam ::150::

Çok şaaapmamak lazım. Olur öyle..

Maksimum 60km hızı olan motorla Tırın önüne çıkmayın siz de :)

kimse yazmamış bari ben yazayım

korkularımı yendim,bu iş oldu artık dediğin an en tehlikeli andır.bu iş oldu artık,heyoooooo dediğin an kaza yaparsın; dikkatli,temkinli sürmeye devam et.. ikarus sendromu'na yakalanma sakın...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O motor kalabalık şehirlerde yoğun trafikte kullanmak için, kısa mesafel düşük hızlarda ulaşım sağlamak için uygun bir motor bence.

tırla, kamyonla, hızlı giden araçlarla karşılaşacağın yollarda kullanmak riskli.

Bir acemi için değil, usta bir sürücü için bile riskli.

Diğer araçların senden hızlı gidebilmesi mümkün olmayan yoğun trafikte kullan sadece.

Motosiklet sürmek ve bu kültürü edinmek, bu işten korku değil de zevk duymak istiyorsan kendine daha güvenli ve büyük bir motor al.

Al demesi kolay tabi, ama bütceni zorla. Heybetli bir motor ve iyi bir eğitimle daha güvenli sürüşler yaparsın.

O motor kalabalık şehirlerde yoğun trafikte kullanmak için, kısa mesafel düşük hızlarda ulaşım sağlamak için uygun bir motor bence.

tırla, kamyonla, hızlı giden araçlarla karşılaşacağın yollarda kullanmak riskli.

Bir acemi için değil, usta bir sürücü için bile riskli.

Diğer araçların senden hızlı gidebilmesi mümkün olmayan yoğun trafikte kullan sadece.

Motosiklet sürmek ve bu kültürü edinmek, bu işten korku değil de zevk duymak istiyorsan kendine daha güvenli ve büyük bir motor al.

Al demesi kolay tabi, ama bütceni zorla. Heybetli bir motor ve iyi bir eğitimle daha güvenli sürüşler yaparsın.

O heybetli motoru taşıyacak birde heybetli olmasa bile yeterli vücut kudreti gerekir. Allah kahretmesin bende ikisi de yok :/ ama yine de biraz daha tekeri sağlam basan bir motor almayı düşünmeye başlamadım değil , hafif , boy olarak ufak ama tekeri büyük bişi... o nedir hangi motosiklette bulunur, henüz bilmiyorum :/

İşe gidip gelirken kullanıyorum. Yolun sadece 300 mt lik kısmında tırla karşılaşıyorum o kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Maksimum 60km hızı olan motorla Tırın önüne çıkmayın siz de :)

Tır benim önüme çıktı ::ranntign beni görmedi bile ::xcrying:

Bana göre de işe gidip gelmek için araba kullanılmaz. 1.5 ton araba 1 insan taşıyor. Motosiklet sürücüsüyle 200 kilo ve trafikte bir kişinin kaplaması gerektiği kadar yer kaplıyor. Toplu taşımanın eziyetiyle motosikleti olan adam hiç uğraşmaz zaten. Motosikletle işe gidip gelmeyelim de ne yapalım. Mecburiyet, çaresizlik falan değil motosiklet çok rahat ve pratik bunun için tercih ediyoruz.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O heybetli motoru taşıyacak birde heybetli olmasa bile yeterli vücut kudreti gerekir. Allah kahretmesin bende ikisi de yok :/ ama yine de biraz daha tekeri sağlam basan bir motor almayı düşünmeye başlamadım değil , hafif , boy olarak ufak ama tekeri büyük bişi... o nedir hangi motosiklette bulunur, henüz bilmiyorum :/

İşe gidip gelirken kullanıyorum. Yolun sadece 300 mt lik kısmında tırla karşılaşıyorum o kadar.

Ağır bir motor olmak zorunda değil, 200 kiloya kadar dengeli her motoru kullanabilirsin.

Duke 200 bakabilirsin, bütceni zorluyorsa commuter bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar