Korkulan Desmo Bakımı Hakkında Önemli Bilgiler

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2025 model Multistrada, Panigale ve Streetfighter modellerinde desmo bulunmamakta. Bu blok bu sene çıktı, yeni Multistrada beni çok cezbetti özellikle. Şaka gibi gelebilir ama duran yerdeki ağırlığı neredeyse Mt25 gibiydi. Diğer serilerde yüksek ihtimalle bu senenin sonunda desmo olmayan motora geçirirler.
Yeni MTS V2 benim radara girdi, bakalım zaman ne getirecek?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
O sınıfta bir motosiklet alacak olsaydım ilk tercihlerimden olurdu, ama V-strom nedense bende hep bir ayrı yeri var.
Garip bir şey vallahi, uyuşturucu gibi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum? Tipi desen tipsiz, güç desen meh. Ama yine de ömürlük kullanırım bunu da diyeceğin tarz bir motosiklet. Çok rahat olması, az yakması, masrafsız olması, dünya kadar orijinal ve yan sanayi parça / aksesuar bulunabilmesi falan bunlar çok büyük artılar. MTS V2 için aynı şey söylenemez. Bakalım, bitim yeterince kanlanır da kurtlanırsam bir şeyler bakacağım. Örneğin Moto Guzzi'ler de feci aklımı çelmiyor değil; bir Mandello V100 S de bana çok keyif verme potansiyeli olan bir motosiklet ama şehir içi bir DL650 kullanışlılığına sahip olmayacağı da çok aşikâr. Daha yeni araba almamış olsaydım sene sonu kampanyalarında bir Mandello V100 S götürürdüm ancak daha araba borcu öderken hanıma bu motosiklet harcamasını açıklamak gerçekten mümkün olmazdı yani - ben bir yapsam o iki yapabilir, o yolu açmamak lazım :D

Motosikleti
cbf 150
Desmo yaptırmak çokda tatabiva yapacak birşey değil unless Türkiyede yaşıyorsanız ve korlasla yakın temas kurucaksanız. :) korlas isminin hakkını verir ve kor çyle böyle değil acayip kor. İnanın johnny sins korsa dersiniz

Hey gidi hey... Açtığımız fik fik fik başlıklar ve de yaptığımız gebeş gebeş yorumlarla Mamba09'u da kaçırmışız. Yüz yüze tanıdığım, çok sevdiğim, bilgisine güvendiğim bu arkadaş foruma en son 2 hafta önce girmiş ve en son mesajını 6 ay önce yazmış.
canım kardeşim. aylar olmuş, şimdi gördüm bu başlığı. hatta ben başlığı açtığımı bile unutmuşum. :) ben de seviyorum seni, daha çok denk gelsek, daha çok seveceğim de, görüşemedik hiç valla. scrambler'ı da hallettik bu arada. :) sen de çektin eziyetini onun. sağ ol tekrardan.

forum troll doldu, sanırım 2024 forumdan tamamen soğuduğum ve girmediğim bir yıl oldu. öyle de devam ediyor. ne güzeldi bu forumun eski yılları. türkiye gibi, her şey dandikleşti...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
canım kardeşim. aylar olmuş, şimdi gördüm bu başlığı. hatta ben başlığı açtığımı bile unutmuşum. :) ben de seviyorum seni, daha çok denk gelsek, daha çok seveceğim de, görüşemedik hiç valla. scrambler'ı da hallettik bu arada. :) sen de çektin eziyetini onun. sağ ol tekrardan.

forum troll doldu, sanırım 2024 forumdan tamamen soğuduğum ve girmediğim bir yıl oldu. öyle de devam ediyor. ne güzeldi bu forumun eski yılları. türkiye gibi, her şey dandikleşti...

Sen o plakayı değiştir, tek sorun plaka :)

uyarı yazısı astım ben. :)

jletglh.jpg

sd70tp0.PNG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar