eftelya Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 17 Mar 2008 Mesajlar 1,647 25 Eyl 2009 #21 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. aynı ben düşmesiyle ayağa kalkması bir :mrgreen: polis yakalarsa öpecek o yüzden kaçıyorlar , fransız öpücüğü
aynı ben düşmesiyle ayağa kalkması bir :mrgreen: polis yakalarsa öpecek o yüzden kaçıyorlar , fransız öpücüğü
COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,727 25 Eyl 2009 #22 deli_mavi' Alıntı: adam canindan gecmis nasil kaciyo anlatamam...bu kadarmi korkuluyo fransiz polisinden yahu...?:queen: http://www.dailymotion.com/relevanc...ident/video/x9zb3y_motorbike-chase-crash_auto Genişletmek için tıkla ... Burada kagitsiz dedigimiz, oturma izni olmayan yabancilar bir hayli fazla. Muhtemelen o nedenle polisten kaçiyorlar, ya da bir suç islediler. Bunun disinda rutin bir kontrolden kaçiyor olsalar, arkalarina motosikletli polisler muhakkak gelirdi. Muhtemelen yanlis yerde ve yanlis bir durumda polise denk geldiler.
deli_mavi' Alıntı: adam canindan gecmis nasil kaciyo anlatamam...bu kadarmi korkuluyo fransiz polisinden yahu...?:queen: http://www.dailymotion.com/relevanc...ident/video/x9zb3y_motorbike-chase-crash_auto Genişletmek için tıkla ... Burada kagitsiz dedigimiz, oturma izni olmayan yabancilar bir hayli fazla. Muhtemelen o nedenle polisten kaçiyorlar, ya da bir suç islediler. Bunun disinda rutin bir kontrolden kaçiyor olsalar, arkalarina motosikletli polisler muhakkak gelirdi. Muhtemelen yanlis yerde ve yanlis bir durumda polise denk geldiler.
C captain89 Katılım 16 Eyl 2009 Mesajlar 37 25 Eyl 2009 #23 çok fena çarptı yazık adama ama belki de haketmiştir.:mrgreen: Son düzenleme: 25 Eyl 2009
berk_r1 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 27 Şub 2009 Mesajlar 192 25 Eyl 2009 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ciddi şekilde acıdım valla ale: ama , neden kaçıyolar oda var, hani çalıntı moto falansa pek acıyamıycam
Ciddi şekilde acıdım valla ale: ama , neden kaçıyolar oda var, hani çalıntı moto falansa pek acıyamıycam