korku sen nelere kadirsin...

len ben carptigim yerde kalirdim oyle bi durumda....
Altima kacirdigimda cabasi...

vay vay vay o nedir öyle
yazık acıdım şimdi. ne kadar suçlu da olsa motorcu yüreği dayanmıyor kaza yapan motoculara:cherry:

sanırım ters yola sapıyorlar. artçıyı da unuttu kaçıyor . vurmasa polisi atlatacak. polis bırakmıştır o kazadan sonra elemanlara acıyıp

vay vay vay o nedir öyle
yazık acıdım şimdi. ne kadar suçlu da olsa motorcu yüreği dayanmıyor kaza yapan motoculara:cherry:

sanırım ters yola sapıyorlar. artçıyı da unuttu kaçıyor . vurmasa polisi atlatacak. polis bırakmıştır o kazadan sonra elemanlara acıyıp

sanmam cunku pesinden kosuyo polis sonuna dogru ayrica ust soldanda baska bi ekip acayip hizli sekilde geliyor bankami soydular acep yoksa cantami carptilar ne ...:silent:

Son düzenleme:
sanmam cunku pesinden kosuyo polis sonuna dogru ayrica ust soldanda baska bi ekip acayip hizli sekilde geliyor bankami soydular acep yoksa cantami carptilar ne ...:silent:

abi adam 4-5 metre havalanıyor. bi de arabaya yan çarptılar biraz. havalanan şahıs ötekinin üstüne düşt sanırım. sonra kalkıp kaçtı ama alttaki kötü toppallıyordu sanki kırık bacakla topallıyor gibiydi

abi adam 4-5 metre havalanıyor. bi de arabaya yan çarptılar biraz. havalanan şahıs ötekinin üstüne düşt sanırım. sonra kalkıp kaçtı ama alttaki kötü toppallıyordu sanki kırık bacakla topallıyor gibiydi

evet dogru... ama naptilarsa artik...

ama ben biliyom kizi kacirdi babasi da polis sefiydi kesin...birakti ortalarda kacti kendini kurtarmak adina...kisda garibim olay yerinde topallayarak gitme askimmmm diye bagiracakdi ki polis geldiii:queen:

Adam dokuz canlı sanki. Öldü yeniden dirildi kaçmaya devam:mrgreen:

ewet çok action bir sahne yaşadık. burası yurt dışıdır herhalde kaçanlar tam koruma çünki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar