@Khutuck
@jeansatar
@aYe
Her ne olursa olsun pist caddeden daha güvenlidir. Pistte ölen insan sayısı ile caddede ölen insan sayısını kıyasladığınızda bunu anlarsınız. İki üç senedir, motosiklet sürücüleri arttıkça ölenlerin sayısı da arttı. Sırf bu foruma üye olan onlarca arkadaşımızı kaybettik. Hepsi de caddede öldü. O yüzden bu düşünceyi savunmaktan vazgeçin. Cadde her zaman çok daha tehlikeli. Caddede olan kazada ölme veya sakat kalma şansınız çok daha yüksek.Abi boşver pisti bence, çık caddede yarış, en azından caddede yarışmak daha güvenli. Körfez'de her yarışta biri ya ölüyor ya ağır yaralanıyor. Böyle yarış olmaz olsun...
@jeansatar
Yetkililer kim? TMF yarışta bile anons yaptı, pist TMF'nin değil, İMK'nın diye. Biz sadece pisti kiralıyoruz dediler. İyi de kardeşim güvenliği olmayan pisti neden kiralıyorsun? O suçu diğerine atıyor, diğeri ötekine... Bu iş böyle çözülmez. Bu şekilde devam ederse hiçbir şey değişmez. TMF'nin başına adam gibi adam geçmesi gerekiyor. Yarışçılardaki bilinç zaten sıfır değil sıfırın altında..körfez pistinin asfalt zemini gerçekten yamalar ve tümseklerle dolu.......... bu zeminde bırakın yarış yapmayı normal sürüş bile çok zor,
ama yetkililerin henüz kılı bile kıpırdamıyor
@aYe
On adım uzak durmak senin yeni yaptığın birşey değil. Bu sezon başında bu işe beraber girdik ancak sen beni yüz üstü bıraktın gittin. Bırak yarışı antremanlara bile gelmedin. Önemli olan teneke kupa almak değil, inandığın yolda ilerlemek ve kimsenin yapamazsın dediği bir şeyi başarabilmek. Bu yolda ilerlerken bir sürü zorluklar, engeller var, kaza yapmak, oranı buranı kırmak, hatta hayatını kaybetmek de bunun içinde. Ben bunu göze alarak girdim bu işe. Her yarışta bu riskler var. Üç hafta önce Dünya Supersport Şampiyonasında Craig Jones hayatını kaybetti. Pist mi kötüydü? Hayır. Ama en üzüldüğüm şey ne biliyor musun? Dost bildiğin insanların hiçbir neden göstermeden, konuşmadan, açıklama yapmadan seni yüzüstü bırakıp gitmesi. Bana en çok koyan bu! O yüzden sen ona adım değil yüz adım uzak dur bana...Valla artık yarışçı diyince ben on adım uzak durmak istiyorum, çünkü beraber yedikleri içtikleri arkadaşları dahi ölse umurlarında olmuyor çıkıp 1 teneke kupa almak onlar için daha önemli hale gelmiş, bir can daha gitmek üzere sanırım, önce çok üzüldük pist şöyle böyle derler haftaya da gider yarışırlar.