Kör Nokta Tarayıcı Ayna

seyahat endurosu tarzı yüksek bir motosiklet te denemişler , rayzik te nasıl gösterir acaba merak ettim , faydalı olabilir nispeten. Denemeye değer.

ben aldım ama motoruma takmaya fırsat olmadan motorumu sattım
aynanın ayakları ön cama yapışacak şekilde çift taraflı bantı var
yani ön camın içine takıyorsunuz
ayakların birkaç yerinde aşağı yukarı saga sola ayar menteşeleri var,yani istediğin şekilde ayarlayıp vidalarını sıkarak sabitleyebiliyorsun

güzel kullanışlı bir ayna
yalnız ayna bildiğiniz cam değil,plastiğin üstüne parlak nikelaj kaplama yapılmış aynanın aynı görevini görüyor,,yani cam değil,hafif bir malzeme

ama arkanızda her tarafı geniş açı olarak görebiliyorsunuz

http://www.hepsiburada.com/modacar-dis-dikiz-ilave-kor-nokta-aynasi-85a10410-pm-otm85a10410

Bu ürünü başarılı buluyorum, fiyatı nispeten uygun. Grenajlı (Aynası granaja monte) motosikletlerde montajı daha kolay ve farklı yerlere de takılabiliyor. Oynar cam sayesinde farklı açıları görüşe alabiliyorsunuz. Ön cama film dahi çekmekten kaçınan biri olarak, kendimi görmek yer yer iyi de olsa o ortada kocaman görüşü kapatan 139TL fiyata sahip, dikkatimi dağıtan aynayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Bu arada taktir ediyorum, siteyi çok güzel yapmışlar dil desteği vs. güzel düşünülmüş sade ara yüze sahip bir şey çıkmış ortaya..

Son düzenleme:
Ben, dikkatimi dagittigi kanaatine varip kullanmaktan vazgecmistim. Gece ozellikle cok kotu oldugunu dusunuyorum.

http://urun.n11.com/modifiye-urunler/marka-uyumlu-kor-nokta-aynasi-takim-P165140121

ben şundan kullanıyorum memnunum. ha çok gerekli mi? olmadığını taktıktan sonra anladım. :) hatta bazen kör nokta aynası nesneyi (aracı) olduğundan uzak mesafede gösteriyor diye kafam karışmıyor değil...

bunu görüyordumda ne oldugunu bilmiyordum örnek resimlere bakınca anladım, her motora uymaz ve çok işe yaricağını sanmıyorum bilmiyorum

Taktım, kullanıyorum. Son derece faydalı. Yanındaki bütün hareketi görebiliyorsun. Taktıktan sonra ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun.

bu rider scan değilmi yahu? 2 sene önce falan aliexpresste meşhurdu. sonra söndü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar