x9evo, tebrik ederim darısı başıma :cat: :queen:
kursum kadıköy görsel, 26kasımdaki direksiyon sınavına gireceğim, çok ısrar edince sürüş derslerine önceden başladı hocam.
marka-model kararıma gelince..fiyatın yüksek oldugunu biliyorum ancak taksit şartlarını da inceleyince arabayı da elden çıkarmadan, tabi biraz sıkıntıya girecegim ama deger diye düşünüyorum, gt200 e karar verdim gibi...şimdiye kadar da fiyatı dışında bir dezavantajından bahseden olmadı..
sanırım birkaç aya kadar ben de o köprüyü vızır vızır geçiyor olacagim.. artık gerçekten o kadar korkutmuyor gözümü. işlerin bu kadar bile netleşmiş olması kuş gibi hafifletti beni, herkese ne kadar teşekkür etsem az

:thumleft:
dediğim gibi artık köprü konusu bir soru işareti değil, söylenenlerin hepsi aklımda, deneyip göreceğim artık.. :cat: :flower:
bundan sonra modele kesin karar vermem ve bir an önce kaskti diğer koruyucu malzemelerdi, toparlamaya başlamam lazım.. bunlarla ilgili de forumlar var, takip ediyorum oralardan.
artık motorumu aldıktan sonra herkesi beklerim birlikte köprü geçmeye :rendeer: :rendeer:
sevgiler :king: