Köprüden kaçak geçip feribotla dönmek?

Bugün sabah yoğun sis nedeniyle hep kullandığım feribot güzergahını kullanamadım. Motosiklete yeni başladığım için köprüden uzak duruyordum fakat bugün mecbur kaldığım için PTT yolunu tuttum HGS için. Orada işlemlere başlarken bana dendi ki, motosikletin önceki sahibi normal araç hgs'si satın almış bu sebepten yeni HGS çıkartamazsınız önce onun iptali gerekiyor, onun için de şu numarayı aramanız lazım. Tamam dedim, aradım konuştum 1 hafta içinde iptal edilecekmiş; ondan sonra alabilecekmişim HGS. 15 gün içinde cezalı geçsem de HGS aldığımda oradan düşüldüğü için sorun yok dedim.

Köprüden geçtim (FSM), geçerken farkettim ki gişe falan yok (Bildiğim kadarıyla, bir yerde bir sürü kamera gördüm fakat hız sınırı için konulmuş gibi duruyordu). Sonradan muhabbet esnasında bana dediler ki parayı dönüş tarafındaki gişelerde aldığı için sen aslında kaçak geçmiş sayılmazsın. Dönerken feribot ile dönersen ceza yememiş olursun. Bu işin aslı astarı nedir bilen var mı?

Geçiş ücreti Avrupa'dan Asya'ya geçerken tahsil ediliyor. Sen tersi yaptıysan kaçak geçmemişsindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar