:queen: :queen: Konuşmayın adamın arkasından :queen::queen:
bence kopruden parası cıktıgı halde para toplanması da bı nevı gasp oluyo
peki arkadaşlar plakaya ceza yazılıp yazılmadığını nasıl sorgulatabiliriz internetten. ??
arkadaşım motosikletlere ogs veriliyor mesela bende var hergün tem i kullandığımdan bayada kolaylık oluyor..tek sakıncası 1.sınıf araç olarak veriyorlar yani otomobil ne ödüyorsa bizde onu ödüyoruz..çok büyük haksızlık ama o sıcakta soyun para çıkar vs vs zor iş...ogs kolaylık külfetini çekersen..hoşca kalınbana acayip zor geliyor ödemek tamam amenna devletimiz kazansın ona diyecek birşeyim yok. ama arabayla aynı sıraya giriyorum ben sıcaktan kavrulurken o klimalı arabasının içinde bekliyor.giriyoruz gişeye onunla aynı parayı ödüyorum. terim de yanımda kar kalıyor. ya da tam gişeye ödeme yapıcam yandaki ogs den vınn bir motor geçiyor. tüm bunları br tarafa koyalım biz neden ogs alamıyoruz. sadece kgs alabiliyoruz. tamam kgs hiç yoktan iyidir ama madem benden arabayla aynı parayı alıyorsun bana ogs de vermelisin. dış ortamda kaldığı için bozulma riski fazla olduğu için verilmiyorsa zatan ogs yi verirken belirli bir ücret alıyorsun cihaza karşılık. yanlış mıyım? ben ogs istiyorum koyarım cebime depoüstü çantama olmadı çantadan çıkarırım elime alırım geçince çantama koyarım.
sağlıcakla.
bence kopruden parası cıktıgı halde para toplanması da bı nevı gasp oluyo
ozrace kgs ücreti 3 lira ...neden 10 lira verdin...
:queen: :queen: Konuşmayın adamın arkasından :queen::queen:
Bence bu yaptıkları sahtekarlık....Adamlar köprü yapmış....;Yapıldığı günden beri paralı olduğunu herkes biliyor.....Bunu bile bile yapıyorsan sahtekarlık yapmış oluyorsun.....Zaten plakayı kapatmak veya değiştirmek sahtekarlığın daniskası.....
Para vermek zoruna gidiyorsa yüzerek geçersin...... Benzinciye gidip para vermeden kaçabiliyormusunuz?....Aynı şey....