Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık...
yazık... çok yazık... demek bu kadar evcilleştirildik...
yaw arkadaş zaten yapılan eylemlerin amacı hemen yarın dünya değişsin.. bütün kötülükler hemen yarın yok olsun diye yapılmıyor ki....
eylemsellik bir toplumun yaşadığının, nefes aldığının, düşünebildiğinin, hala insan olabildiğinin ifadesidir.
iyi o zaman... nasıl olsa sonuç değişmiyo diye oturup olan biten bunca saçmalığı, yağmaya, zulme, aptallıklara boyun eğelim...
yazık ... çok yazık....
Koministlerin listesinin ilk sırasına beni yazın
[/QUOTE]
bizi de yazın
))
fear_factor+1
o OGS nin bide çıkışı var hatırlatırım çıkışta trafik polisi gel kardeşim senin şu gazeteyi bir okuyalım arkadaşlar spor sayfası hanginizin plakasında transfer haberlerine bakıcam demicek heralde köprü fiyatının 3 katı cezayı ben öderim diyosan o başka tabi motosiklet dergisi bile yapıştırırım plakaya
daha yaratıcı bir fikir yokmu yaaa
arkadaşlar ben kendi fikrimi sizlerle paylaşmak isterim.......
bu ülkede bu güne kadar bir çok şeyin protestosu eylemi oldu eylemleri yapılan protesto yürüyüşleri ve konuşmalarının sonunu hep beraber ana haber bültenlerinden izledik çok kişinin canı yandı...
ve soruyorum belki ben farketmemiş duymamış görmemiş olabilirim hangi eylem yada protestodan sonra fiyatlar geri çekildi yapılan zam geri alındı indirime gidildi??? geri adım atmazlar bu bu ülkenin kaderidir
ingilterede bir tarihte süt ' e zam yapılmış hemde çok ufak bir zam zaten süte nekadar büyük zam yapabilirsinkitüm halk kapısının önüne kadar dağıtımı yapılan sütleri 1 hafta boyunca almamış kapının önünde biriken ve bozulan sütlerden sonra ingiltere de süt fiyatları na yapılan zam geri alınmış üstelik eski fiyatınında altına çekilmiş.... eylem yapalım almayalım dememiş ama kimse halk zaten duyarlı ve birlik..!!!!
sonuç alınamıyacağını bildiğimiz için yırtınmaların sonucunda bir şey elde edilemeyeceğine inandığımız için bu tip konularda isteksiz kalabiliyoruz ben kendi adıma konuşayım ben bu düşüncede olanlardanım...
yazık... çok yazık... demek bu kadar evcilleştirildik...
yaw arkadaş zaten yapılan eylemlerin amacı hemen yarın dünya değişsin.. bütün kötülükler hemen yarın yok olsun diye yapılmıyor ki....
eylemsellik bir toplumun yaşadığının, nefes aldığının, düşünebildiğinin, hala insan olabildiğinin ifadesidir.
iyi o zaman... nasıl olsa sonuç değişmiyo diye oturup olan biten bunca saçmalığı, yağmaya, zulme, aptallıklara boyun eğelim...
yazık ... çok yazık....
Koministlerin listesinin ilk sırasına beni yazın
bizi de yazın
fear_factor+1
Son düzenleme: