köpru yolunda kaza

kopruden gectıkten sonra besıktas ayrımına gelırken cok kotu bı kaza oldu. ıkı kurye bırbırlerıne carptı .dıgerı ayaktaydı ama dıgerı cok kotu durumdaydı. bı hemsıre de baktı falan oldu dedı sonra ambulans geldı yarım saatten fazla ugrastı bı belırtı gorduler hemen hastaneye kaldırdılar. insallah iyi olur . cok kotuyum morelım cok bozuldu hayatımda ılk defa boyle bıseye sahıt oldum . durumu kotu olanın kafasından kask cıkmıstı . lutfen cu kaskların bagını sıkıca baglayın. onlemınızı alın. allah kazalardan belalardan tum motorcuları korusun.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet ya ne zaman bir kurye görsem (onlarda haklı ama!) kesin kask ya yarı takılı yada kemeri çözük oluyor kaskın

Evet çoğu zaman bir dört tekerliden daha çok bir motorla çarpışmaktan korkuyorum. Normal şekilde trafiğin akışında seyrederken arka sağımdan yada solumdan beni hızlı bir şekilde teğet geçen motorcu arkadaşlarla çarpışmaktan korkuyorum.

2 tane başlık açmışsın.. bir yere açsan daha iyi olurdu

hay allah ya. ben de kaza yaptım bugün. daha köprüden geçemden oldu benimksi.
allah yardımcıları olsun, en kısa zamanda iyileşirler inşallah.

Mersin İl Temsilcisi
:(( ooof offf, hele benle yarışmaya kalkışan motosikletlilere uyuz oluyorum. neyin ispatıdır bu??

çok büyük geçmiş olsun. Arkadaşlar kask takmamak veya full koruma kullanmamak anlık hatalarda insanların canını çok fazla yakabiliyor. Hiç var mı ki aramızda bir kaza görüpte üzülmeyen lütfen kendimiz sevdiklerimiz ve diğer insanlar için korumalı motosiklet kullanalım.. sevgiler..

çok geçmiş olsun hayati bi tehlikesi yoktur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar