- Konu Yazar
Öncelikle devletin masrafı çok , saraya para lazım , güneydoğu kan gölü oraya para lazım , itibardan tasarruf olmaz o nedenle arabalar vb yenilenecek , gerekirse üst model alınacak , en basitinden müftülerimize de daha üst model arabalar almak lazım.O nedenle köprü ucuz bile hem sadece tek sefer ücret alınıyor ben dua ediyorum diğer taraftan gelirken almıyorlar birde köprüde bazen sağa sola manzaraya bakıyorum oda bedava , havada biraz kirli olsa da bedava.Yine bunlar iyi günlerimiz...
malum partiden önce, sanki devletin masrafı 0'ın karesiydi, makam arabaları murat 131 di, doğu güllük gülüstanlıktı, dövlöt boze bahmiyir diyenler yoktu, daha 2x2 yi bilmez ama lölölöllö ayrılık isteriz biz özgürlük isteriz bizz diyenler yoktu dimi. hepsi malum parti zamanında oldu sanki. tey allam ya.
3,8 TL Arabalar 1,9 Motosikletler olacak.
Zira şu madde var;
Köprü ve otoyollarda HGS kullanıcılarının araçları 6 sınıf üzerinden ücretlendirilmektedir. Motosikletler 6. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir ve 24/10/2015 tarihinden itibaren 1. Sınıf araç ücretinin yarısı kadar bir ücret ile Otoyol ve Boğaz Köprülerinden geçişlerini yapabilecektir
Normal Geçiş (Sanki var da) 4,75 %20 indirimle (HGS-OGS) 3,8 TL yapıyor. Yarısı 1,9 TL
Eski ucret 4,25 TL idi.
3,8 TL Arabalar 1,9 Motosikletler olacak.
Zira şu madde var;
Köprü ve otoyollarda HGS kullanıcılarının araçları 6 sınıf üzerinden ücretlendirilmektedir. Motosikletler 6. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir ve 24/10/2015 tarihinden itibaren 1. Sınıf araç ücretinin yarısı kadar bir ücret ile Otoyol ve Boğaz Köprülerinden geçişlerini yapabilecektir
Normal Geçiş (Sanki var da) 4,75 %20 indirimle (HGS-OGS) 3,8 TL yapıyor. Yarısı 1,9 TL
Eski ucret 4,25 TL idi.