mercuryhepat' Alıntı:ya sevgili arkadaşlar... bu kurnazlıkları düşünüp anlık çözümler üretmek yerine neden toplanıp köprü ücretlerine karşı yollara dökülmüyoruz!!!!
hem toplanırsak adamakıllı, sayımız hiç de yabana atılacak cinsten değil!!!
cinedev' Alıntı:Bu dava acan gazetecinin adi nedir ben olayi basindan bilmedigim icin ogrenemedim. kendisiyle iletisime gecmek istiyorum. madem bir dava var ve lehimize sonuclaniyor b unun arkasindan gitmek lazim ve kesinlikle kopru uzerinde butun motorcularin destekleyecegi bir eylem yapmak lazim. nasrettin hoca misali hadi yaplim deyip de sonra uc bes kisi kalirsak o zaman herkese yaziklar olsun demekki kimse hakki olani bile hak etmiyor derim. umarim bu isi cozeriz. en azindan bir adim atariz.
Baja' Alıntı:Yazıklar olsun hepinize, belki karayolları haksızlık yapıyor. Ama aklı başında olan insanlar gelişmiş toplumda nasıl yaşanacağını bildiklerinden çözümü mahkemede arıyorlar ve haklı iseler haklarını ergeç alıyorlar, şu anda mahkemede alınan karar temyize giddiğinden ve kararı durdurma kararı alındığından, danıştayın kararı bekleniyor sabırlı olun HIRSIZ değil, Yakışıyormu size hükümet bizi ikinçi plana atıyor diyorsunuz. Siz vatandaşlığınızı yapıyormusunuz. Vatandaş haklarını kanunu kendisine gösterdiği yollarda aramalıdır. Ben sizin adınıza UTANIYORUM. Köprüden hep geçerken malasef kuryelerin ya zincir kilitlerle yada kartonlarla plakalarını kapadıklarını görüyorum. Bu durumda ne hissediyorum biliyormusunuz. Merak etmeyin yazmıyacağım