köprü için ogs

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madd' Alıntı:
O kaçan arkadaşlar plakalarının resminin çekildiğini ve ruhsatlarına ceza yazıldığını bilseler herhalde kaçmazlardı. Ama motoru satmaya kalktıklarında öğrenirler.

Dostum ben o kadar kaçtım motoruda henüz 1 ay oldu satalı ama ne ceza ne bişi :) kaçmanında yöntemini bileceksin vala ben şuana kadar köprüye para vermedim ama artık arabalı ogsli oldugum için veriorum :)

bende kac kere kaçtıgımı bilmem... kenardan hızlı geçiyorum. bişe olmadı şimdiye kadar. cezamda çıkmadı.
motora göre para isterlerse kaçmam

ben de kgs aldım, faydalı, benim yaptıım gibi egzantrik şeyler yapmayı deneyip rezil olmazsanız da hızlı ve pratik. Yaptığım rezilliği burda anlatmicam tabikide ama normal bi şekilde cebinizden kartı çıkartıp okutursanız rahat :)

ARKADASLAR YETKILILERIN GOREVLERINDEN BIRI DE HALKI SUCA TESVIK EDEN ORTAMLARI ORTADAN KALDIRMAK VE ADALETLI OLMAKTIR. KENDI BASINA SEYIR YAPAN KUCUCUK BIR MOTOSIKLET 3 MILYON VERIP KOPRUDEN GECERKEN DIGER BIR TARAFTAN KOCA MINUBUSE 4 MOTOSIKLET DOLDURUP OGS DEN 3 MILYONDAN DAHA UCZA DA GECEBILIRSIN ADALET BUNUN NERESINDE. MOTOSIKLETE TESVIK EDILECEGI YERDE CAYDIRICI VE BEZDIRICI ONLEMLER ALINIYO. AVRUPADA HER YER MOTOSIKLET KAYNIYO CUNKU TESVIK VAR AMA MEMLEKETIMDE MOTOSIKLETLILERE TRAFIKTE FAZLALIK GOZU ILE BAKILIYOR. ASLINDA KOPRU BEDAVA OLSA YERIDIR. TRAFIK SIKISIKLIGINA ZAMAN, PARA VE EKONOMIYE FAYDA SAGLAYAN BIR ICAT. AMA BAZILARININ ISINE GELMIYO TABII KI. EVET BEN DE VERIYORUM KOPRU PARASINI AMA GUNDE EN FAZLA 1 DEFA GECIYORUM BI DE KURYELERI DUSUN ADAM BELKI 10 DEFA GECIYO ADAM GUNDE ZATEN 30 MILYON KAZANIYO ONU DA KOPRUYE VERIRSE NE YIYIP NE ICECEK AY BOYUNCA. BU KONUDA COK FAZLA EYLEM YAPILDI AMA ADAMLAR TIK DEMIYO. IKI DAKIKA BOYUNLARINI EGIYORLAR OLDU BITTI. ISIN KOTUSU AB YE UYUM STANDARLARI KAPSAMINDAK0 YENILIKLERDEDE MOTORSIKLET UCRETLERININ DUSURULMESI ILE ILGILI BI MADDE YOK. KIMSENIN GOZU GORMUYOMU YAAAA. 3 TONLUK MINBUS 100 KILALUK MOTORDAN DAHA UCUZA GECIYO BU TURKIYEDEN BASKA BIR YERDE OLMAZ IDDAYA GIRERIM. ONCE SUC ORTAMINI KALDIRSINLAR SONRA KAÇAK GECENLERE LAF SOYLESINLER. 1 MILYONA YAPSALAR KIMSE KACAK GECMEZ YIGIDI OLDUR AMA HAKKINI YEME DEMIS ATALARIMIZ.

ABI TEK MOTORSIKLET 3 YTLY GECERKEN 4 TANE MOTOSIKLET ILE YUKLU BIR MINIBUS OGSDEN DAHA UCUZA GECIYOR ADALET MI BU ONCE SUÇ ORTAMI KALDIRILIRSA KIMSE GECMEZ HERHALDE

bu sehir insanlarının tek derdi tepkisizliktir. hangimiz ne yapıyoruz ki??
biz guzel insanları birbirinden uzaklastırıyor bu "sistem" denilen elle tutulmaz sacmalık :jocolor:

ARKADAŞLAR BU SİTEYE DEVLET MERCİLERİNİN GİRİP TE SORUNLARIMIZI ANLAYACAKLARINI PEK SANMIYORUM.

GELİN Bİ EYLEM DAHA YAPALIM HAZIR YAZDA GELDİ .

Plakamı kaparım OGS den kaçarım :cat: bu kadar basit.Sömürülmek isteyenler versin paralarını...

safrane' Alıntı:
ben de kgs aldım, faydalı, benim yaptıım gibi egzantrik şeyler yapmayı deneyip rezil olmazsanız da hızlı ve pratik. Yaptığım rezilliği burda anlatmicam tabikide ama normal bi şekilde cebinizden kartı çıkartıp okutursanız rahat :)
slm safrane.. yanılmıyorsam sen de eldiven takıyordun.. ben sol eldivenin içine üst kısma sokuyorum geçeceğim zaman KGS kartını.. elimin harekeitni de etkilemiyo, zırt diye de okutup gazlıyorum.. bak bi dene..

bizi bu işleri yapmaya itenler utansın valla
arada sırada geçen arkadaşlar '3 milyon için degmez' diyebilirler.
ama bizim gibi iş ücabı sürekli geçenlerin durumu farklı

Eylem yapmak konusuna ben de katılıyorum. Nasıl bir eylem yapılabilir fikirleriniz nedir ?

eylem yapıldı zaten. bürokratik amcalar umursamıyo
bizde onları umursamıyoz

plakayı kapatıp ogs'den gectiginde kopru cıkısındaki polisler bu olaya herhangi bir reaksiyon gostermiyolar mı ?

daha bu gün polisin gözü önünde iki motor geçtik.
adam kafasını çeviripte bakmadı bile
heralde onlarda işin farkında

ben bahtsız adamımdır.. ben gecerken gorecekleri tutar anasını satim..
:jocolor:

Yazdığınız işler tehlike arkadaşlar, hayatınızı riske atmayın 3 milyon için,

3 milyon için diyosun iyi güzelde evrak çıkıyo karşıya tutarı 11tl ee %50si senin 6 tl 3tl sini köprüye ver 3 tl kalıyo benzine ver yemege ver vere vere bedavaya çalışıyoz kuryelerin yaptıgı kgs sistemi bi nevi tasarruftur ne gerek var her geçişte 3tl para vermeye dimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar