genelde köpekler ısırmazlar sadece peşinizder koşar ve havlarlar ama gecen yaz motorla yolda giderken . 2 köpek önüme atladı bende ani bir fren yaptım.
3. bir köpekte arkadan gelip bacağımı ısırdı. bütün yaz kuduz aşısı oldum.
beni de birkaç kere kovaladılar..daha doğrusu yanımda koştular
taktik şu arkadaşlar: köpek havlayarak motora doğru koşuyor, hızımı düşürüyorum, köpek yanıma kadar gelip yavaşladığında ben gaz vererek oradan uzaklaşıyorum..köpek ise benim gibi aniden hızlanamadığından vazgeçip geri dönüyorbunu deneyin arkadaslar..yabancı bir eğitim cd' sinde kopeklerin böyle bertaraf edildiğini gördüm.
birkaç sefer de şunu denedim (çok eglenceli gerçekten): köpek havlayarak motora doğru koşmaya başlıyor, yine hızımı düşürüyorum, köpek de yavaşlıyor ve yanımda havlayarak eşlik ediyor, hızımı hafif arttırdığımda köpek de canlanarak koşmaya başlayacak gibi oluyor, hemen hız düşürüyorum, köpek de düşürüyor..neredeyse yürüme hızında beraber gidiyoruz..tekrar hızlanayım diyorum, köpek de hızlanacak gibi oluyor, hemen gaz kesiyorum, o da yavaşlıyor ve ne yapacağını şaşırıyor, sonra vazgeciyor ve bırakıp gidiyor)
viper_! ve sipemol de bilirler geçen bozdağda saat 9:00 da karanlk kimse yok dağan başı domuz falan çıkmasın derken mezarlığın yanından geçdik ybr nin far ayarı bozukdu soldaki ağaçlarda börtü böcekleri rahatlıkla görebiliyorduk ama önümüzü göremiyorduk 20 yle 2 de bozdağa tırmanırken sağdan sağdan bi karaltı yaklaşdı az ewwel karanlıkda mezarlıkdaki yuyuf yusuf amcayıda unutmamışdımve ön tekere okadar yaklaşdıki birde havlama başlayınca çok korktum itiraf ediyorum 2. vitesde 2 dk 12bin devirde göt ata ata o dağa nasıl çıktık bilmiyorum ama belden aşam uyuşmuşdu çok ıtrsmışdım
![]()
:queen:.ybr nin far ayarı bozukdu soldaki ağaçlarda börtü böcekleri rahatlıkla görebiliyorduk ama önümüzü göremiyorduk
onlar seni değil mondiali ısırmaya çalışıyor :queen: