Köpekler...

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam gezmeye çıkmıştım ki çıkmaz olaydım :salut:, Güzelyalı sahile giderken bir köpek üstüme saldırdı, köpek tam pozisyonunu aldı ve üstüme atlayacaktıki gazlamamla tekme savurmam bir oldu yolda bozuktu Allahtan altımda ki motor hakimiyeti kolay bir motorduda yalpalayarak zor kurtardım. O anki heyecan ile nasıl sesler çıkardığımı tahmin edemezsiniz neler söylediğimi bende hatırlamıyorum ::koop::. Kücükken köpek tarafından ısırıldım o yüzden fobim var. Olay yerinden uzaklaştıktan sonra öyle bir sinir krizine girdim ki dönüp öldüresim geldi köpeği, bu denli hiç olmamıştı. Daha önce de nilüfer tarafında bir kaç saldırı ile karşılaştım grup olarakta saldırdılar :) Hep gazlamam ile kurtuldum bir gün ısırılacağım diye korkuyorum(forumda örnekleri var), sırf bu yüzden motosiklet kullanmayı bırakmayı düşünüyorum iyice soğudum. Köpeksavar kullanan ve aynı şekil saldırıya uğrayan arkadaşlar var mı? varsa deneyimlerini paylaşırlarsa güzel olur.

Yanlış anlaşılmasın hayvanları özellikle köpekleri insanlardan çok severim ama o an öyle bir korku hissediyorum ki ısırılmayı geçtim düşmekten korkuyorum trafik olması durumunda arkada ki aracın beni ezmesi veya kıyı olan bir yerde aşşağı yuvarlanmam vs. Allah korusun.
:sunny:

Bazen sen farketmeden saldıroyorlar en tehlikeliside o bence.o an köpeksavar olsada faydası olmaz bence.yol açıksa gazlıycan trafiğe giriyorsan durmak en iyisi.

Ben defalarca köpeklerin yanından geçtim, acaba bu sefer saldıracak mı dedim ama hiç saldıran olmadı. Saldırmalarının nedeni sadece bölgelerine girmemiz mi? Öyle olsa bana da saldırmalıydılar. Acaba başka neden saldırganlaşıyorlar merak ediyorum.

Umut bana da Çukurca tarafında bir köpek saldırmıştı senin Yaptığın gibi gazlayarak kurtuldum başka da saldıran köpek olmadı bir kaç kere kovalayan oldu sinirlenip motoru ani frenle Durdurup ben indiğimde köpek kaçmaya başlamıştı denemende fayda var 😁

aman abi sen nasıl köpeğe tekme savurursun. bir de "geri dönüp öldüresim geldi" demişsin. aman ha,hayvanseverler görmesin bu konuyu,linç ederler seni...geçmiş olsun.

Daha dün bana da saldırdı namussuz. Zaten stabilize yolda gidiyorum, birden havlayarak bacagima doğru bi atak yapti aha dedim manku şimdi ayvayı yedin. Sonra gaza bi yuklendim, yolda bozuk olunca motor baya bi kendinden geçti. Hem köpek ısırıyordu hem motordan dusuyordum, acayip yusuf yusuf bir andı. Yalnız kenarda 5 tane felan varlardı, içlerinden bi bu artistlik yaptı,derdi neydi bilmiyorum.

Motosikleti
600RR
bana saldırsada şenlik çıksın diye bakıyorum :flower: ezeyim bi güzel:queen:

bence yavrudan bir köpek alıp fobini yenmeye çalışmak en iyisi, nereye kadar gidecek ki böyle korku ile. iyi bugün motoru bırak sonra arabanın tekerine havlasınlar arabayı sürme, istanbulda olsan korkunu yenmene yardımcı olurdum 1 dobermanım sokakta baktığım 2 tanede sokak köpeğim var ama tavsiyemi dinle derim

Saldıranları yazalım kara listeye sonra belediyeye şikayet ederiz. :D

Sen yinede insanları köpeklerden fazla sev kardeşim:cat:

Soruna gelince; İnan çözümü yok bu işin. Köpek bu aga... saldırıyor yani yapıcak bişey yok. dazzer, düdük, sprey falan tırt olur. En güzeli köpek gördünmü yolunu değiştireceksin.

Bir arkadasimiz yazmisti motorun ustunde kambur sekilde durursan saldiriyorlarmis inanmamistim ama tek basimayken iyice dik durdum motorun ustunde hicbisey yapmiyorlar, egerki yaptilar ayakkabinin tabanini kopek tarafina dogru cikar yaklasirsa zaten isiramazlar 42-43 numara ayagi :)

Ben defalarca köpeklerin yanından geçtim, acaba bu sefer saldıracak mı dedim ama hiç saldıran olmadı. Saldırmalarının nedeni sadece bölgelerine girmemiz mi? Öyle olsa bana da saldırmalıydılar. Acaba başka neden saldırganlaşıyorlar merak ediyorum.
Kardeşim bence olay eksoz sesi diye dusunuyorum bende bir chopper
Vardı ona çok saldırıyorlardı sonra Supersport aldım ona da fena saldırıyorlardı. Şimdi scooter var hiç dokunmuyorlar neden bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam gezmeye çıkmıştım ki çıkmaz olaydım :salut:, Güzelyalı sahile giderken bir köpek üstüme saldırdı, köpek tam pozisyonunu aldı ve üstüme atlayacaktıki gazlamamla tekme savurmam bir oldu yolda bozuktu Allahtan altımda ki motor hakimiyeti kolay bir motorduda yalpalayarak zor kurtardım. O anki heyecan ile nasıl sesler çıkardığımı tahmin edemezsiniz neler söylediğimi bende hatırlamıyorum ::koop::. Kücükken köpek tarafından ısırıldım o yüzden fobim var. Olay yerinden uzaklaştıktan sonra öyle bir sinir krizine girdim ki dönüp öldüresim geldi köpeği, bu denli hiç olmamıştı. Daha önce de nilüfer tarafında bir kaç saldırı ile karşılaştım grup olarakta saldırdılar :) Hep gazlamam ile kurtuldum bir gün ısırılacağım diye korkuyorum(forumda örnekleri var), sırf bu yüzden motosiklet kullanmayı bırakmayı düşünüyorum iyice soğudum. Köpeksavar kullanan ve aynı şekil saldırıya uğrayan arkadaşlar var mı? varsa deneyimlerini paylaşırlarsa güzel olur.

Yanlış anlaşılmasın hayvanları özellikle köpekleri insanlardan çok severim ama o an öyle bir korku hissediyorum ki ısırılmayı geçtim düşmekten korkuyorum trafik olması durumunda arkada ki aracın beni ezmesi veya kıyı olan bir yerde aşşağı yuvarlanmam vs. Allah korusun.
:sunny:

köpekleri farkettiğinde yavaşla ve o bölgeden olabildiğince yavaşça geç saldırmıyorlar o zaman ben hergün evime köpek çetesinin içinden geçip giriyorum

Bakmayın köpek beslediğime, acayip korkarım köpekten. Geçen arkadaşın motoruyla gidiyorum, köpek çıktı önüme saldıracak belli. Arkadaşın motor 650 cc egzoz açık. Denriyaj sıkıp gazı motorun en çok homurdandığı devre getirip bıraktım, yok öyle bir kaçma şekli. Yüksek desibelde ses işe yarıyor yani. Ama arkadaşın motor 2 mahalle uzaktan duyuruyor sesini o da ayrı sıkıntı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ocak ayında inciraltında saldırıya ugradım. Motosiklet ile dusecegime isiriga razi oldum. 1 ay boyunca toplamda 5 asi ile kuduz tedavisi gordum. Sıkıntili bir surecti. Kendimi gectim hadi ya arkamizda colugumuz cocugumuz esimiz var iken saldirsa? Sokaklarda basibos hayvan kadar salakca birsey olamaz. Hicbir modern ve cagdas ulkede sokakta basibos kopek goremezsin.

bence yavrudan bir köpek alıp fobini yenmeye çalışmak en iyisi, nereye kadar gidecek ki böyle korku ile. iyi bugün motoru bırak sonra arabanın tekerine havlasınlar arabayı sürme, istanbulda olsan korkunu yenmene yardımcı olurdum 1 dobermanım sokakta baktığım 2 tanede sokak köpeğim var ama tavsiyemi dinle derim

Ben denedim, 2 tane yavrudan köpek yetiştirdim. Üçüncüsü bahçemde şu an. Yaramıyor işe.

Bir Alman kurt köpeğim vardı. 30 günlükken gelmişti. Ellemişler, anne bakmamış. Neyse uğraşa uğraşa büyüttük. Ev müstakil. Deli gibi sahiplendi bahçeyi. Aile fertleri hariç kimseyi sokmuyordu bahçeye. Saldırganlığı çok fazlaydı. Kıpırdayan her şeye saldırıyordu. Pek havlamaz, genelde pusu kurardı. İnceden hırıldayarak saldırırdı. 1 yıl baktım. Yaşına girince çiftliğe gönderdim kocaman bir alanda serbestçe dolaşıyor. Sık sık giderim görmeye. Veteriner yaklaşamadığından iğnelerini aşılarını ben yapardım onun tarifiyle. Hiç ısırılma korkusu yaşamadım. Diş çıkartırken kaşınan dişleri yüzünden beni kemiriyordu, onun haricinde hiç "canı yandı şimdi ısırır" gibi bir düşüncem olmadı. Biliyordum ki beni korumak için gerekirse ölecek. Öyle olunca kendi köpeğinden korkmuyorsun. Şimdi husky besliyorum. Hala da köpeklerden korkuyorum. Değişiklik yok yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motosikletimde egzozda yoktu 2 ci viteste 30 km suratle seyrediyordum. Kopek kesinlikle havlamadi yandan daldi hatta saldiriyi son anda farkettim. Okadar ani ve sessiz oldu. Cok gereksiz ve panikletici bir saldiriydi.

Ben ocak ayında inciraltında saldırıya ugradım. Motosiklet ile dusecegime isiriga razi oldum. 1 ay boyunca toplamda 5 asi ile kuduz tedavisi gordum. Sıkıntili bir surecti. Kendimi gectim hadi ya arkamizda colugumuz cocugumuz esimiz var iken saldirsa? Sokaklarda basibos hayvan kadar salakca birsey olamaz. Hicbir modern ve cagdas ulkede sokakta basibos kopek goremezsin.

Kaliforniya. Gördüğün gibi başı boş bir köpek. İnsanlar hediye diye, süs diye canlı hayvan aldığı sürece her zaman bu yaşanacak.

O adrenalinle tekme savurmak denge bozmak konusunda çok tehlikelidir, sıyrılıp gitmek en doğrusudur, elbette yüzlerce farklı alternatif oluyor bu durumlarda tek bir doğrusu yok ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar