En korkunç fotoğrafın bu muydu? Sindirdin mi karşındakini? Ne yapalım ben de Jandarma Komando fotoğrafımı mı atayım? Ama eskidi onlar, belki korkutmaz seni...
Neden özel mesaj yazayım. Burada atışıyoruz tatlı tatlı demi. Ben gelsem, sen gelsen, vuruşsak, birimiz kazansak, diğeri kaybetse...ne değişecek ülkede. Sosyal medya fenomeni de değiliz ki Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan gibi. Sonra savcı karşısında takım elbise ile "niyetim öyle değildi efendim" diye kekeleceğiz birimiz. Tek atımlık kurşunumu da sana harcayamam.
Bak bir daha yazayım tane tane...yukarıda da anlattık uzun uzun. Sen daha dünyada yokken ben köpek besliyordum. Bana böyle hava atamazsın. Köpekleri de çok severim. Dedim ama okumadın besbelli, Aksaray Malaklısı peşindeyim. Hayvan düşmanı da değiliz. Çocuk ve kadın haklarına da senden çok kafa yormuşluğum vardır.
Ama bu işin çözümü de sokaklarda pislik içinde kedi köpek beslemek değil. Sayı arttıkça ötenaziden başka çözüm kalmayacak diye yırtınıyoruz senelerdir. Bizi başta dinleselerdi iş buralara varmayacaktı. Şimdi günlük çözümlerle geçiştirilen mesele, ileride daha büyük toplumsal yarılmalara ve ayrışmalara yol açacak diyoruz. Şu küçücük forumda bile tartışma sonunda gövde gösterisine dayanıyorsa, bütün ülke sathında nereye varacak düşünün...
Dediğim gibi varsa sorunun çözeriz her türlü, düzgün konuşursan, yok gerekeni yaparız filan ben de ona göre cevap veririm sana ok ?
Şimdi kardeşim ortada sokak hayvanı popülasyonu ile ilgili bir sorun var baştan beri bunu söyledik zaten. Çözümü de önerdik kısırlaştırma ve sahiplenme, agresif hayvanlar için rehabilitasyon ve gözetim. Ama ben öldürürüm gerekeni yaparım filan nereye yapıyorsun ? Siz ekşi sözlükteki bir avuç tipe bakarak popüler vandallığa yeltenmeyin, sokakta bu düşüncelerin karşılığı yok. Orada duracaksın. Bunun ötesi gereksiz ve boş muhabbettir.