köpek konusu revolation

90kg bi arkadaşla bayır çıkıyoruz tam bayırın sonuna geldik bi köpek atladı önümüze havlamaya başladı, köpekten korktuğumdan da değil ama forumdan okumuştum açtım gazı ancak tam olarak anlayamadığım bi sebepteb dolayı sanki sol elimin parmaklarını ben kontrol etmiyorum birden çat diye debriyaj kaçto elimden evet gerisini siz düşünün, cb125e 9bg bir motosiklet bakımıda geçmişti torku iyice düşmüştü yine de sonuna kadar kalktı önü arkamda ki arkadaş diyor ki bana bişey olmadı ne kadar kaldırdıysan artık dümdüz yere oturdum dedi bende 1-2 mt gidip sola devrildim üstüme düştü motosiklet mont kask derken bi yerime bişey olmadan kurtardım ayaklık müşürü parçalandı ama hani şu ayaklık açıkken vitese taktırınca stop ettiren alet sağolsun diğer motorcu arkadaşım kablolu birbirine bağladı iterek getirmekten de kurtuldum kısacası bu kazadan bize yamulmuş bie vites kolu ve debriyaj müşürü kaldı, birde 4 kişi yerlere yatarak güldüğümüz bir anı :)

Köpek görünce durun arkadaşlar 😁👍

Geçmiş olsun. Kimsenin yaralanmamış olması en büyük temenni:)

Revolation ? :) Tek tekeri korkudan öğrenmen devrim olmuş gerçekten.

Ben de cumartesi fuara giderken patates oldum, ama üşeniyorum konu açmaya. Kaza yapmak için çaba sarf ettim resmen. İlerleyen saatlerde yazarım belki.

Geçmiş olsun, köpek görünce soğukkanlı olacak kadar deneyimli değilim henüz.

Revolation ? :) Tek tekeri korkudan öğrenmen devrim olmuş gerçekten.

Ben de cumartesi fuara giderken patates oldum, ama üşeniyorum konu açmaya. Kaza yapmak için çaba sarf ettim resmen. İlerleyen saatlerde yazarım belki.

Geçmiş olsun, köpek görünce soğukkanlı olacak kadar deneyimli değilim henüz.

İnan ki bende hiç korkmam aslında ama apaçiliğime de denk geldi çektim gaz kolunu sonuç olarak yerdeyim :D

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Bu namussuzları o kadar seviyorum ki sanki bu konuda yapılan her paylaşımda ben şikayet ediliyormuşum gibi geliyor :) Bir yandan da onlar adına özür dileyesim geliyor valla, yallan yok ::utangac:
Tam da bu duygular içindeyken, her sabah kuruçeşme macro'nın önünde beşiktaş yönü kaldırımında duran o üç köpekten kurt kısması olan ve istisnasız her sabah bana havlayan o köpek geliyor aklıma.
Umarım bir daha kimsenin canı sokak hayvanları yüzünden yanmaz, kimse de kazayla da olsa onların canını yakmak zorunda kalmaz.
En büyük kazanız bu olsun,
Selametle

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Bu namussuzları o kadar seviyorum ki sanki bu konuda yapılan her paylaşımda ben şikayet ediliyormuşum gibi geliyor :) Bir yandan da onlar adına özür dileyesim geliyor valla, yallan yok ::utangac:
Tam da bu duygular içindeyken, her sabah kuruçeşme macro'nın önünde beşiktaş yönü kaldırımında duran o üç köpekten kurt kısması olan ve istisnasız her sabah bana havlayan o köpek geliyor aklıma.
Umarım bir daha kimsenin canı sokak hayvanları yüzünden yanmaz, kimse de kazayla da olsa onların canını yakmak zorunda kalmaz.
En büyük kazanız bu olsun,
Selametle

Sizin kaza raporunuza yorum yapmıştım. Yolu okumayı bırakmayalım, yanına girdiğimiz her araç bir patlama nedeni diye. Ertesi gün ben patates :) "Sonunu görmediği viraja hızlı giren mal" olarak kendimi tebrik ediyorum. Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın :)

Geçen pazar, dağ yolunda güzel bir manzara denk geldi. Tam durup eldivenin tekini çıkarmıştım ki, havlama sesi geldi, arkalardan. Forumdan, Orhan hocanın bilgilendirmelerinden hatırladığım üzere, alanına girdiğimi düşündüğünden uyarıyordu. Eminim köpek çok uzaktaydı; muhtemelen yamaçta bir yerlerde. Ama durduğumu görmüş olmalıydı.

Eldivenin teki elimde, alelacele çalıştırıp, ki onda da 1 kere stop ettirince neredeyse panik oluyordum; yola devam ettim; şimdi yamaçtan iner gelir falan; sohbet etmek ister; uğraşmayayım diye :).

Geriye bakıp düşününce, muhtemelen çoban köpeğiydi; inse bile havlar uzakta dururdu; ben de hareketsiz dururdum, çoban da yakınlarda olurdu, diye değerlendiriyorum. Yine de, uzatmadan oradan uzaklaşmak en iyisi; ne olur ne olmaz ...

Eldivenin tekini ilerde, daha bir güvenli olduğunu düşündüğüm yerde durup giydim ... (Bu arada, hareket halinde eldivenin tekini giymeyi denemeyin :) ).

Geçenlerde teyzemlerin evine doğru seyralirken, Allahiimm, üç tanesi ipini kopartmis bana nasil geliyor havlayarak.. Sureklii gidip geldiğim guzergah, simdi içimde de bir korku,oradan gectikce acaba oradalar mi diye korka korka geçiyorum oradan..
.

Geçenlerde teyzemlerin evine doğru seyralirken, Allahiimm, üç tanesi ipini kopartmis bana nasil geliyor havlayarak.. Sureklii gidip geldiğim guzergah, simdi içimde de bir korku,oradan gectikce acaba oradalar mi diye korka korka geçiyorum oradan..
.

Sana da geçmiş olsun ablacım :D

Yaptığım gözlemler sonucu hava aydınlanırkenden sabah saat 10.30 kadar sokağa dökülüoyorlar, 10.30 dan 16.30 a kadar ortada yoklar yada mal gibi yatıyorlar tepkı vermıyorlar, 16.30 dan hava kesin kararana kadar yine dökülüyorlar takribi 21.00 dan sonra çekiliyorlar...

Dün araba kullanırken 3-4 tanesi yanımdan geçen motosikletliye öyle bir koşuyorlarki küçükte değiller koca kocalar adam sakin görünüyor ama bir gözü

köpeklerde hemen korna filan yaparak motosikletliyle köpeklerin arasına girdim birazcıkta köpeklerin üstüne sürerek uzaklaşmasını sağladıktan sonra

içim rahat bir şekilde yoluma devam ettim :D

Sizin kaza raporunuza yorum yapmıştım. Yolu okumayı bırakmayalım, yanına girdiğimiz her araç bir patlama nedeni diye. Ertesi gün ben patates :) "Sonunu görmediği viraja hızlı giren mal" olarak kendimi tebrik ediyorum. Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın :)

Çok çok geçmiş olsun, ne denirse densin düşenin halinden düşen anlıyor. iyi tarafından bakın, bundan sonra her viraj öncesinde o talihsiz anı hatırlayıp hızınızı düşüreceksiniz ve belki de sırf bu tecrübe sayesinde çok daha uzun yıllar motosiklet süreceksiniz. Ki umarım hep öyle olur :)
Sağlıcakla kalın,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar