Köpek Beslemek İstiyorum. Var mı anlayan?

hocam bende alman kurdu var basımın belası
evde beslıyorum sakın kopege seker yedırmeyın kopekler dogustan seker hastası olur kor edersınız hayvanı baskada sorunu yok bır yatak ıkı tas corba gecınıp gıdıyoruz :queen: :queen:

arkadaslar dişi alman kurdu olup ta ve bursa olup ta cıftlestırmek ısteyen warmı acaba :silent: :silent: :silent:

evet doğru, şekerli şeyler köpeğin gözlerini zamanla kör eder. bence sana ideal olan köepk labradordur. golden daha şekerdir ama tüy dökmesi senin için problem olabilir. rottweilier ise çok sadık bir köpektir. içgüdüsel olarak seni ve çevreyi korur. yalnız görüntüsü biraz korkutcudur. ben şu anda 3 yaşında bir golden retriever ve 2 yaşında bir rottweilier besliyorum. eğer görmek istersen ben üsküdarda(kandilli) oturuyorum. bir alo desen yeter.
ha bir de bana sorarsanız bahçeli geniş yeriniz varsa köpek besleyin. hayvanı evde besleyip de ona işkence etmeyin, bundan dolayıdır ki evde köpek beslenmesine karşıyım. bi de zamanla köpeğin sabit olan kokusu eve siner. siz devamlı yaşadığnız için farketmezsiniz ama misafirleriniz nasıl karşılar bilemem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong dostum naptın bu köpek mevzuunu ?? bi karar verebildin mi yoksa iyice kafan karışmaya mı başladı ??

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Labrador a karar verdim okulyolu, bu esnada hem bakınıom hemde emin miyim die karar vermeye çalışıom.

Hocam ben senin yerinde olsam, barınaklardan gider secerim bi tane. Niye dersen dost arıyosan ona dostluk yapıcaksın cıkarıcaksın kirin icinden. Simdi parayla son model bi safkan alacagına, barınaklarda rezil rüsva bi yıgın iyi cins köpek bulursun, senin dostluguna ve ilgine ihtiyacı olan. Bence bi gez dolas derim. Kanın ısınıcaktır zaten göz göze gelince!

Dünyanın en tanınmış optimum fayda ve dostluk alabileceğin köpeği Boxer tavsiye ederim. Köpekte moda olmaz ama ne yazık ki Türkiye bu yeni alışkanlıkta moda yarattı. Bakımı kolay yemek seçmez küçüklere zarar vermez tüy problemi yok ve en önemlisi sadakati o yüzden Boxer... 15 senedir vazgeçemedim. Yerin o kadar büyük olmasaydı Pekingese önerirdim. Fevkalade cesaretli ve çirkin şeyler...Bence önce aşık ol...Sonra vazgeçeceğin köpeğin vebalini alma...İstediğin köpeği bulduktan sonra sana diğer konularda yardımcı olmaya çalışırız.
Bu arada kararını vermeden önce sabrını test et.O yoksa hiç girme bu işe.. :salut:

Benim pit lere çok ilgim var.Daha önce sadece k9 besledim onuda tavsiye ederim.Pitler hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğin bir site
www.pitbullx.com

Motosikleti
Honda Forza
Uzun zamandır dışarıdan izliyordum, ilk mesajım bu konuya nasip oldu. Ben de bir köpek sahibiyim. 11 yaşında bir Pekengese'im var. Pet Shop tan almıştım. Ama şimdiki aklım olsa gider Hayvan barınağından sevdiğim bir köpeği alırım. Madem dost istiyorsun hiç olmazsa barınaktan muhtaç bir köpek al kurtar. Dostluğundan da hiç şüphen olmasın.

mkirdal, kesinlikle cok dogru birsey soyluyorsun. Benim de 7 yaşında rottweiler'im var.. Ancak insanların illa belirli bir cins istemesinin yanında, barınaklarda, sokaklarda nice yavrucuklar var. Onların günahı safkan olmamak mı ? O yüzden mi horlanıyorlar, itiliyorlar, eziliyorlar.. Köpeği koluna takıp sokakta hava atarak yürümek için alan insanlar var, ki onlarda heybetli kopeklere yoneliyorlar. Ha bu lafı kendime sokuyorum sanmayın, benim kopegim arkadaşımın kopeginin yavrusu. Gidip para vermedim Axel'a. Zaten bakabilecek iyi birini arıyordu arkadaşım, ben de zıpladım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar